Bronzen beelden voor buiten

Onze collectie bronzen beelden voor buiten is gemaakt door professionele kunstenaars. De bronzen ontwerpen zijn volledig met de hand afgewerkt.

Een bronzen beeld is van alle tijden. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van beelden blijkt ook dat een bronzen beeld niet aan leeftijd gebonden is. Veel van onze bronzen beelden vinden hun weg als cadeau of relatiegeschenk bij bijvoorbeeld een jubileum, bruiloft of een ander gedenkwaardig moment in iemand zijn leven.

Onze collectie beelden uit brons bestaat naast abstracte decoratieve beelden ook uit moderne bronzen creaties. Verder hebben we een aantal  traditionele bronzen beelden. Deze traditionele beelden uit brons worden door een breed publiek omarmd. Onze bronzen beelden worden als tijdloos ervaren.

Uit ons aanbod met foto’s blijkt dat we een breed assortiment aan decoratieve beelden in onze collectie hebben. We hebben beelden die vrij en zelfstandig kunnen staan. Bronzen creaties zonder een sokkel of met een vaste of losse sokkel. Maar ook bronzen figuren die middels een pijpje, zwevend, op een sokkel geplaatst worden.

 

 

 

Resultaat 1–16 van de 76 resultaten wordt getoond

Sorteren op:

De bronzen beelden van Paul Roijmans bestaan uit 100% brons en zijn altijd unieke exemplaren. De andere beelden zijn meestal verbronsd waardoor de prijzen een stuk lager liggen. Als deze verbronsde volledig massief zijn is het binnenste deel vaak tin en het buitenste deel brons. Brons bestaat uit een legering van koper en tin. Waarbij de relatie tussen de hoeveelheid koper t.o.v. tin een deel van de prijs bepaalt.

Deze beelden voor buiten kunnen vanzelfsprekend ook binnen in uw woning, kantoor of receptie worden geplaatst. Wellicht kunt u een plaats vinden waarbij een creatie eventueel met sokkel tot zijn recht komt.

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

snelle levering

veel keus

Riek Dekker uit

03-08-2021

Super kwaliteit

Super mooie kwaliteit potten en communicatie over de snelle levering ook helemaal goed!

E.S.L. van Bart uit Harderwijk

11-07-2021

Uitstekend

Onderweg van Hilversum naar Deudesfeld in de Eiffel heb ik uw Beeldenmarkt bezocht en twee lampjes opgehaald. Wat werd ik vriendelijk ontvangen, te woord gestaan en zelfs nog koffie mogen ontvangen. Dank u wel voor deze geweldige service! Ik heb mij zeer welkom gevoeld en zou het iedereen aanraden

Simone van Haften uit Hilversum

11-07-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we je graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren