Beelden voor binnen

Beeldenmarkt.nl heeft een groot aanbod beelden voor binnen. We beschikken over een eigen unieke collectie met moderne en abstracte beelden uit diverse materialen zoals brons, diverse soorten natuursteen, hout en brons look.

Hieronder ziet u ons aanbod decoratiebeelden voor in uw woning, kantoor of ontvangsthal. Kijk het gerust even door! Om het plaatje compleet te maken kunt u uw decoratieve beeld eventueel aanvullen met een bijpassende sokkel.

Brons look beeldjes

Onze brons look beeldjes zijn gemaakt van steenhars die voorzien is van een laagje brons. De beeldjes zijn perfect afwerkt en bijna niet van echt te onderscheiden en verkrijgbaar in meerdere symbolische uitvoeringen. Bovendien zijn deze brons look beeldjes aantrekkelijk geprijsd dus uitermate geschikt als geschenk om te geven of ontvangen. Deze bronslook beeldjes zijn alleen geschikt voor binnenshuis of eventueel onder een overkapping/buitenverblijf.

Bronzen beelden

Bronzen beelden zijn door vakmensen zelf ontworpen, gemaakt en volledig met de hand afgewerkt. Om een bronzen beeld volledig tot zijn recht te laten komen kunt u het eventueel plaatsen op een sokkel of zuil

Zimbabwaanse beelden

Een abstract natuurstenen beeld uit Zimbabwe is altijd uniek. Niet alleen de kleur en structuur van de steen van zo’n handgemaakt beeld maar ook de vorm. Een Zimbabwaans decoratief beeld, een prima keus.

Beeld voor binnen kopen?

Onze decoratieve beelden voor uw living, kantoor of receptie zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom waar u de beelden in het echt kunt komen bekijken.

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Zeer goed mooi op tijd geleverd en zorgvuldig verpakt.

Komt overeen met wat je ziet op de site netjes afgewerkt

Elly Dekker

25-09-2023

Prettige ontvangst.

Acht

Andrea Daas-Collee

25-09-2023

Zeer correct!

Super goed verpakt!

Margriet Oosterloo

22-09-2023

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag gesloten

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.