Beelden voor binnen

Beeldenmarkt.nl heeft een groot aanbod beelden voor binnen. We beschikken over een eigen unieke collectie met moderne en abstracte beelden uit diverse materialen zoals brons, diverse soorten natuursteen en hout.

Hieronder ziet u ons aanbod decoratiebeelden voor in uw woning, kantoor of ontvangsthal. Kijk het gerust even door! Om het plaatje compleet te maken kunt u uw decoratieve beeld eventueel aanvullen met een bijpassende sokkel.

Bronzen beelden

Bronzen beelden zijn door vakmensen zelf ontworpen, gemaakt en volledig met de hand afgewerkt. Om een bronzen beeld volledig tot zijn recht te laten komen kunt u het eventueel plaatsen op een basaltstenen sokkel of  zuil uit een ander materiaal.

Zimbabwaanse beelden

Een abstract natuurstenen beeld uit Zimbabwe is altijd uniek. Niet alleen de kleur en structuur van de steen van zo’n handgemaakt beeld maar ook de vorm. Een Zimbabwaans decoratief beeld, een prima keus.

Houten beelden

Onze collectie houten beelden is gemaakt uit suar hout. Dit is een tropisch hardhout dat al meer dan een eeuw in Indonesië wordt geplant. Suar hout kenmerkt zich door zijn compacte nerf met prachtige kleurschakeringen. Deze houten creaties zijn enkel geschikt voor binnen maar kunt u eventueel wel buiten in een beschermde omgeving plaatsen zoals onder een overkapping. Als ze maar niet direct aan weersinvloeden staan blootgesteld is het geen probleem.

Beeld voor binnen kopen?

Onze decoratieve beelden voor uw living, kantoor of receptie zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom waar u de beelden in het echt kunt komen bekijken.

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Snel antwoord op bestelling

Ook snelle, zeer degelijke, levering

Carla van den Berg

30-11-2021

Mooi bedrijf. Veel keuze.

Veel mogelijkheden . Ruime keuze.

j.p.g Jongenelen

30-11-2021

Prima ervaring.

Wat is dit?

Maria Grever

29-11-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren