Moderne abstracte tuinbeelden

Wanneer u op zoek bent naar een tuinbeeld, dan bent u bij Beeldenmarkt.nl op het juiste adres. We beschikken over een grote collectie abstracte beelden voor in de tuin, of voor in huis natuurlijk. Ons aanbod tuinbeelden bestaat uit beelden welke zijn gemaakt van diverse materialen, zoals natuursteen, brons, aluminium en RVS.

 

Afrikaanse natuurstenen tuinbeelden

Onze collectie Afrikaanse natuurstenen beelden uit Zimbabwe is afkomstig uit Zimbabwe. Deze natuurstenen tuinbeelden zijn uniek en handgemaakt uit springstone, serpentijn en opalstone. De beelden zijn winterhard, waardoor u het beeld gedurende het gehele jaar in uw tuin kunt bewonderen.

Bronzen tuinbeelden

De bronzen beelden uit ons assortiment zijn uitermate goed geschikt voor buiten, en komen bovendien schitterend tot hun recht in de tuin. De bronzen beelden uit onze collectie hebben een exclusieve en kostbare uitstraling en zijn gemaakt door echte vaklieden.

Aluminium en RVS kunst

Onze collectie aluminium beelden is afkomstig van de beeldend kunstenaar R. Willuweit uit Duitsland. Hij maakt schitterende ontwerpen die in detail altijd uniek zijn. U kunt onze aluminium kunst zowel los als in combinatie met een sokkel kopen.

Onze vreemde vogels zijn een combinatie van een natuursteen in combinatie van RVS. Verder hebben wij ook nog leuke en grappige RVS tuinstekers in ons assortiment.

Tuinbeeld kopen?

Om uw abstract tuinbeeld nog beter tot zijn recht te laten komen, kunt u het beeld plaatsen op een sokkel. Wanneer u klikt op een modern beeld dat u mooi vindt, worden er suggesties getoond voor sokkels die perfect bij het desbetreffende beeld passen. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een andere sokkel te kiezen.

Onze beelden voor in de tuin zijn gemakkelijk online te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom en showtuin, hier kunt u onze volledige collectie tuinbeelden bewonderen. Omdat wij onze gehele collectie tuinbeelden op voorraad hebben, kunt u ze meteen meenemen.

 

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Snelle levering, goed verpakt

Goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie

AvR

22-05-2024

Duidelijke site, levering op tijd

Snelle levering en betaalbare prijzen

Martin

17-05-2024

Zeer mooi en prettig bedrijf

Duidelijke omschrijving en snelle en prettige levering

Annelies Engels

17-05-2024

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

06-07-2024
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.