Beelden uit brons

Van verschillende brons aanbieders hebben we de mooiste stukken voor u uitgekozen. Deze beelden zijn door diverse brons kunstenaars zelf ontworpen en met de grootste zorg gemaakt. Omdat er meerdere afgietsels van 1 object zijn gemaakt kunnen wij deze beelden tegen een zeer gunstige prijs aanbieden.

Tevens bieden wij ook een zeer exclusieve collectie bronzen beelden aan van bronsgieter Paul Roijmans. Deze beelden zijn door brons kunstenaar Paul Roijmans zelf ontworpen en gegoten. Van elk bronzen beeld is maar 1 afgietsel gemaakt en daardoor zijn dit allemaal unieke bronzen beelden.

Sokkel bij een bronzen beeld

Een bronzen beeld is erg mooi in combinatie met een sokkel uit Chinees hardsteen, basaltsteen, graniet of uit een ander materiaal. Wanneer u het door u gewenste bronzen beeld selecteert, worden er direct suggesties getoond van zuilen die perfect bij het door u gekozen beeld passen.

Basaltstenen en granieten sokkels zijn van een wat exclusievere natuursteen. Deze natuurstenen sokkels zijn vaak identiek aan elkaar. Chinees hardstenen sokkels hebben wat meer tekeningen in de steen. Verder hebben we ook nog houten sokkels of sokkels uit light cement. Op uw verzoek kunnen wij vooraf enkele detailfoto’s sturen zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat de sokkel aan uw wensen voldoet.

Wilt u een gat in uw sokkel laten boren? Neem dan contact met ons op om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.

Het maken van een bronzen beeld

Brons is een legering (samenstelling) van koper en tin. De samenstelling van brons maakt het mogelijk om een creatie te kunnen vormen.
Er zijn meerdere technieken om een bronzen beeld te maken. Bijvoorbeeld de zandgieting methode en de verloren was methode.

Brons wordt veelal in een mal gegoten. Ook kan de basis uit een andere materiaalsoort, zoals tin, zijn gemaakt waar een laag brons op wordt gebracht. Dit verklaart voor een groot deel een goedkopere prijsstelling t.o.v. een hoogwaardig oftewel 90/10 (90% koper en 10% tin) bronzen beeld.

Bronzen beeld kopen?

Bronzen beelden zijn snel en gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om onze showroom in Someren te bezoeken. Hier kunt u onze collectie bronzen beelden komen bekijken.

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Top bedrijf! Product zoals omschreven.

Goede service en fijn geholpen!

MT

29-01-2023

Uitstekend

Goede service

Angelique Broekx

27-01-2023

Beeld besteld en snel ontvangen. Er goed ingepakt top.

Beeld ziet er uit als weergegeven op de site.

Henk Bruning

25-01-2023

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

20-02-2023
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.