Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

Goede ervaring

Snelle levering en goed product

Miriam Timmer

13-09-2021

Levering van product viel tegen, maar werd absoluut niet moeilijk over gedaan en werd direct opgelost. Klasse.

Het directe contact en niet blijven bakkeleien wel of niet. Niet tevreden is niet tevreden en dat lossen ze op.

C.C.M. Bakker

01-09-2021

Klantvriendelijk geholpen, flexibel.

Flexibiliteit bij een bestelling als cadeau voor een ander.

Anja van Gils

31-08-2021

Prima ervaring

Heel mooi, goed verpakt en snelle levering

Smeets

27-08-2021

1 e keer prjm

Goede mail Goed product

ko

26-08-2021

Mooi assortiment

Betrokken en vriendelijke verkopers.

Koper

23-08-2021

goed

communicatie

Raymon Breeveld

23-08-2021

Artikelen vlug en stevig verpakt afgeleverd.

De plantenvazen zijn nog mooier en robuuster dan verwacht. Zeker een aanrader !

Nicole DUBOIS

19-08-2021

perfecte service

snelle levering

joseph wanders

19-08-2021

Mooie zuil goede levering

Kwaliteit, snel

Maurice Verstege

18-08-2021

Mooie winkel en super fijn geholpen

Kunst voor elke portemonnee

Marian Van Vooren

14-08-2021

Prettige website

Snelle levering

Roy Weynschenk

13-08-2021

Prima service!

Zeer snelle levering , verzorgd pakket

Kristin Cannaerts

12-08-2021

Prima geleverd materiaal, correct bedrijf, snelle levering

verpakking prima, communicatie OK

Frits M Van Der Kruijf

10-08-2021

Zeer prettige communicatie, behulpzaam, denken mee.

Zijn niet uit om te verkopen, maar willen dat de klant tevreden is.

Charlot Goedhart -van Driel

10-08-2021

Ik heb het beeld gekocht via de website. De site s didelijk.

Een duidelijke site.

Marlies Pol

09-08-2021

Fijne en transparante website

snelle levering van een mooi product

J. van Kesteren

09-08-2021

Bestelling netjes verwerkt. Kwaliteit product lijkt goed. Alleen jammer dat om een of andere reden de bezorging door DHL uitgesteld werd van zaterdag naar dinsdag.

Bestelling netjes verwerkt. Kwaliteit product lijkt goed.

van Fessem

06-08-2021

Glazen beeld "verbondenheid" op zuil in tuin

Topcadeau vanwege pensioen. Zeer persoonlijk geholpen, na lang vrijblijvend naar de diverse artikelen in de showroom rondgeneusd te hebben.

Els

05-08-2021

snelle levering

veel keus

Riek Dekker

03-08-2021

Super kwaliteit

Super mooie kwaliteit potten en communicatie over de snelle levering ook helemaal goed!

E.S.L. van Bart uit Harderwijk

11-07-2021

Uitstekend

Onderweg van Hilversum naar Deudesfeld in de Eiffel heb ik uw Beeldenmarkt bezocht en twee lampjes opgehaald. Wat werd ik vriendelijk ontvangen, te woord gestaan en zelfs nog koffie mogen ontvangen. Dank u wel voor deze geweldige service! Ik heb mij zeer welkom gevoeld en zou het iedereen aanraden

Simone van Haften uit Hilversum

11-07-2021

ledplateau

plateau is prima,heb het ledlampje afgeplakt met donkere folie,is anders iets te fel licht.

H.t. van Gestel uit Oudheusden

12-05-2021

glassculpturen

zeer goede service en snelle levering

C Van Ommen uit DEVENTER

01-05-2021

Heel tevreden.

An Vandijck uit Pelt

01-05-2021

De Sokkel

D Sokkel naar tevredenheid afgeleverd. Nog niet buiten geplaatst omdat de waterschaal nog niet binnen is. Helaas, maar Sokkel ziet er goed uit.

Dirk Balk uit Koog aan de Zaan

29-04-2021

Service beeldenmarkt.

De door mij bestelde sokkel is goed verpakt en keurig vlgs afspraak geleverd. Ik ben er erg blij mee.

HHJ Hankel uit Velden

29-04-2021

Prachtig beeld

K Berkers uit Best

29-04-2021

perfect

Clement Grade uit Scherpenheuvel-zichem

28-04-2021

Top

Goed assortiment, vriendelijk personeel.

Fam. Wagener uit Helmond

27-04-2021

Tevreden, maar twijfels over product

De fiberclay bakken zijn goed ontvangen en zijn erg mooi. Echter komen er al scheurtjes in de bak en houd ik mijn hart vast als dit meer gaat werken.

G.H.J. Wellen uit Zwolle

27-04-2021

Wat voor tuinbeeld

K. van Bladeren uit Nieuwegein

26-04-2021

Glazen tulpen

Elm Koetsenruyter uit Vlaardingen

26-04-2021

plantenbakken besteld

Ik ben goed geholpen en de levering was perfect ingepakt , ben zeer tevreden een 10 score

P v d Vreede uit 's-Gravenhage

26-04-2021

Top bedrijf

Ben zeer onder de indruk hoe mijn bestelling is afgehandeld. Prima service en kwaliteit, zeker een aanrader!

B.D Kerver uit 's-Hertogenbosch

25-04-2021

Perfect!

De communicatie was zeer goed. Er werd snel op mijn mail gereageerd. Werd goed op de hoogte gebracht wat betreft het verzenden van het beeld. Deze was uitermate goed ingepakt zodat het onbeschadigd is overgekomen. Ik heb nu een prachtig en uniek beeld waar ik veel van geniet.

A.H.M. Elsinghorst uit Winterswijk Meddo

25-04-2021

Ziet er goed uit

Goede en vriendelijke service. Leuk assortiment

Fam. van Vlerken uit Asten

25-04-2021

snelle en perfecte aflevering van goed product

de bestelde sokkel werd snel en goed afgeleverd. Vooraf de mogelijkheid om de bestelling nog te cancellen als je je bedacht. Aankondiging van leverdatum was fijn. Supergoed verpakt, dus zonder beschadiging afgeleverd. Top, hoor!

Marlies Mestrom uit DE WIJK

25-04-2021

Onderhoud

Vlotte service... chapeau

J Bosman uit Drijber

24-04-2021

Glazen hartje rood, 11 cm/Schaal glas rood/oranje

Ontvangen producten beantwoorden aan mijn verwachtingen. Mooie en degelijke kwaliteit gepaard gaande met geëtaleerde vakmanschap. Zeker aan te raden.

Chris Dohmen uit Rotterdam

24-04-2021

goed

ik heb het op tijd en goed verpakt ontvangen super

A van Haaren uit In OSS

23-04-2021

Prima

Vera van Dijk uit Hoorn

22-04-2021

Kwaliteit

Precies zoals op de foto. Snelle en goed verpakte levering. Goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering.

A Jansen uit Westerbork

22-04-2021

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd

Ik heb een donkere sokkel besteld, ziet er precies uit als verwacht.

Denise Roos uit Hilversum

20-04-2021

Snelle en nette levering

Een mooi beeld gevonden! En vervolgens ongelofelijk snel geleverd door beeldenmarkt! Echt een aanrader!

L.A Guljé uit Almere

19-04-2021

Super

Een top service en netjes afgeleverd

Marjo Vaessen uit Landgraaf

19-04-2021

TOP service

Marcel Doorn uit Huizen

19-04-2021

Breed assortiment en persoonlijke service

Wij zijn zeer tevreden over keus kwaliteit en correcte bediening. M.vr.gr. fam.Verouden

Familie Verouden uit Voerendaal

19-04-2021

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Goede ervaring

Snelle levering en goed product

Miriam Timmer

13-09-2021

Levering van product viel tegen, maar werd absoluut niet moeilijk over gedaan en werd direct opgelost. Klasse.

Het directe contact en niet blijven bakkeleien wel of niet. Niet tevreden is niet tevreden en dat lossen ze op.

C.C.M. Bakker

01-09-2021

Klantvriendelijk geholpen, flexibel.

Flexibiliteit bij een bestelling als cadeau voor een ander.

Anja van Gils

31-08-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we je graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren