Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

makkelijk te bestellen

zeer goede en snelle levering

Cobie van Ommen

15-10-2021

Goed

Snelheid

DJ

14-10-2021

Een foutieve bezorging door DHL werd snel en correct opgelost

Zeer vriendelijk Snelle levering Kwaliteitsprodukt

Mar Roosmalen

14-10-2021

Correcte afhandeling

Zorgenvrij bestellen

dikran kinebanian

13-10-2021

Telefonisch contact gehad omdat er iets fout gegaan was met de bestelling. Vriendelijk en goed te woord gestaan. Snel een mail waarbij mijn bestelling goed afgehandeld is . wel jammer dat als je met creditkaart of achteraf betalen er veel geld bij komt waardoor je eigenlijk gedwongen wordt om met ideal te betalen!

snelle adequate hulp en bestelling na een paar dagen binnen

kramer

11-10-2021

Heel goede ervarin.

Online besteld.Snelle levering en heel goed en zorgvuldig verpakt!!

N Keij

11-10-2021

positief

accuraat en betrouwbaar

buleri

11-10-2021

Ontzettend tevreden over het bestelde product. De verzending is zeer zorgvuldig verlopen (uitstekende verpakking & levering door vervoerder) Het telefonisch contact over de bestelling heb als prettig ervaren.

Komen beloftes na.

Y. de Jong

08-10-2021

prima

snel geleverd

Syl

01-10-2021

Mijn klacht betreffende de verzendkosten was binnen 2 dagen opgelost.

Ik ben inmiddels ook in de showroom geweest om wat artikelen uit te zoeken en te kopen , zeer vriendelijk ontvangen en ondanks het feit dat er meerdere klanten in de showroom waren , heeft de verkoopster alle tijd genomen om mij te woord te staan en te helpen.

Joep de Jong

27-09-2021

Prachtig vaasje besteld, zwart glas met kleuren er in verwerkt, een kunstwerkje om een mooi plekje te geven.

Unieke exemplaren

Lilian Verweij

27-09-2021

Jammer dat de bezorgkosten zo hoog zijn .

Snelle levering

Carola Bergsma

27-09-2021

Goede service. Snelle levering. Goedkope prijs.

Heb contact met ze gehad of er een extra sokkel meegestuurd kon worden.

Sandra Geurs-Van de Velde

24-09-2021

Mooie beelden voor goede prijs, goede en snelle service

Zie hierboven

Dieter Reifenschweiler

21-09-2021

vriendelijke mensen!!!

een prachtige zaak!! zeer vriendelijk!!

Wim Eggermont

20-09-2021

Goede ervaring

Snelle levering en goed product

Miriam Timmer

13-09-2021

Levering van product viel tegen, maar werd absoluut niet moeilijk over gedaan en werd direct opgelost. Klasse.

Het directe contact en niet blijven bakkeleien wel of niet. Niet tevreden is niet tevreden en dat lossen ze op.

C.C.M. Bakker

01-09-2021

Klantvriendelijk geholpen, flexibel.

Flexibiliteit bij een bestelling als cadeau voor een ander.

Anja van Gils

31-08-2021

Prima ervaring

Heel mooi, goed verpakt en snelle levering

Smeets

27-08-2021

1 e keer prjm

Goede mail Goed product

ko

26-08-2021

Mooi assortiment

Betrokken en vriendelijke verkopers.

Koper

23-08-2021

goed

communicatie

Raymon Breeveld

23-08-2021

Artikelen vlug en stevig verpakt afgeleverd.

De plantenvazen zijn nog mooier en robuuster dan verwacht. Zeker een aanrader !

Nicole DUBOIS

19-08-2021

perfecte service

snelle levering

joseph wanders

19-08-2021

Mooie zuil goede levering

Kwaliteit, snel

Maurice Verstege

18-08-2021

Mooie winkel en super fijn geholpen

Kunst voor elke portemonnee

Marian Van Vooren

14-08-2021

Prettige website

Snelle levering

Roy Weynschenk

13-08-2021

Prima service!

Zeer snelle levering , verzorgd pakket

Kristin Cannaerts

12-08-2021

Prima geleverd materiaal, correct bedrijf, snelle levering

verpakking prima, communicatie OK

Frits M Van Der Kruijf

10-08-2021

Zeer prettige communicatie, behulpzaam, denken mee.

Zijn niet uit om te verkopen, maar willen dat de klant tevreden is.

Charlot Goedhart -van Driel

10-08-2021

Ik heb het beeld gekocht via de website. De site s didelijk.

Een duidelijke site.

Marlies Pol

09-08-2021

Fijne en transparante website

snelle levering van een mooi product

J. van Kesteren

09-08-2021

Bestelling netjes verwerkt. Kwaliteit product lijkt goed. Alleen jammer dat om een of andere reden de bezorging door DHL uitgesteld werd van zaterdag naar dinsdag.

Bestelling netjes verwerkt. Kwaliteit product lijkt goed.

van Fessem

06-08-2021

Glazen beeld "verbondenheid" op zuil in tuin

Topcadeau vanwege pensioen. Zeer persoonlijk geholpen, na lang vrijblijvend naar de diverse artikelen in de showroom rondgeneusd te hebben.

Els

05-08-2021

snelle levering

veel keus

Riek Dekker

03-08-2021

Super kwaliteit

Super mooie kwaliteit potten en communicatie over de snelle levering ook helemaal goed!

E.S.L. van Bart uit Harderwijk

12-07-2021

Uitstekend

Onderweg van Hilversum naar Deudesfeld in de Eiffel heb ik uw Beeldenmarkt bezocht en twee lampjes opgehaald. Wat werd ik vriendelijk ontvangen, te woord gestaan en zelfs nog koffie mogen ontvangen. Dank u wel voor deze geweldige service! Ik heb mij zeer welkom gevoeld en zou het iedereen aanraden

Simone van Haften uit Hilversum

12-07-2021

ledplateau

plateau is prima,heb het ledlampje afgeplakt met donkere folie,is anders iets te fel licht.

H.t. van Gestel uit Oudheusden

13-05-2021

glassculpturen

zeer goede service en snelle levering

C Van Ommen uit DEVENTER

02-05-2021

Heel tevreden.

An Vandijck uit Pelt

02-05-2021

De Sokkel

D Sokkel naar tevredenheid afgeleverd. Nog niet buiten geplaatst omdat de waterschaal nog niet binnen is. Helaas, maar Sokkel ziet er goed uit.

Dirk Balk uit Koog aan de Zaan

30-04-2021

Service beeldenmarkt.

De door mij bestelde sokkel is goed verpakt en keurig vlgs afspraak geleverd. Ik ben er erg blij mee.

HHJ Hankel uit Velden

30-04-2021

Prachtig beeld

K Berkers uit Best

30-04-2021

perfect

Clement Grade uit Scherpenheuvel-zichem

29-04-2021

Top

Goed assortiment, vriendelijk personeel.

Fam. Wagener uit Helmond

28-04-2021

Tevreden, maar twijfels over product

De fiberclay bakken zijn goed ontvangen en zijn erg mooi. Echter komen er al scheurtjes in de bak en houd ik mijn hart vast als dit meer gaat werken.

G.H.J. Wellen uit Zwolle

28-04-2021

Wat voor tuinbeeld

K. van Bladeren uit Nieuwegein

27-04-2021

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

makkelijk te bestellen

zeer goede en snelle levering

Cobie van Ommen

15-10-2021

Goed

Snelheid

DJ

14-10-2021

Een foutieve bezorging door DHL werd snel en correct opgelost

Zeer vriendelijk Snelle levering Kwaliteitsprodukt

Mar Roosmalen

14-10-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we je graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren