Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

Snelle levering, goed verpakt

Goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie

AvR

22-05-2024

Duidelijke site, levering op tijd

Snelle levering en betaalbare prijzen

Martin

17-05-2024

Zeer mooi en prettig bedrijf

Duidelijke omschrijving en snelle en prettige levering

Annelies Engels

17-05-2024

Super!

Snelle levering, product was goed en stevig verpakt!

Demi Bindels

16-05-2024

Goed, snelle actie en bezorging

Product conform info

W Van Der Werf

13-05-2024

Volgens afspraak juist en op tijd geleverd

Nakomen van afspraken

Wijtze Meerstra

11-05-2024

Mooi product

Uniek ontwerp, mooi gemaakt.

Van den Bos

08-05-2024

Heel goed

10

Justina Kawarnidi

08-05-2024

zorgvuldige en snelle levering

keurig ingepakt en snel geleverd

Wim Lieberwerth

08-05-2024

Correcte beschrijving en levering

Alles zoals beloofd

Dirk De Ryck

08-05-2024

Alles goed en naar wens verlopen

cadeau verpakking

H. de Kok

06-05-2024

Snel bezorgd en een prachtig beeldje ontvangen.

Snelle levering, mooie producten.

Nienke van der Louw

03-05-2024

Goede info op de site

Snelle levering echter liever met post nl dan dhl Post nl levert aan de deur

F.J. van Hees

01-05-2024

Mooi bedrijf met veel keus, veel mooie beelden

Veel keus, vriendelijke man

Anita Simons

29-04-2024

Prima

Snelle levering en goed verpakt

Elly Joosten

29-04-2024

Snelle levering van sokkel na bestelling

Uitstekend verpakt voor vervoer

Aad R

22-04-2024

Perfect bedrijf, zo blij met de bestelling

Met zorg ingepakt, en precies als het beschreven was

Conny van oversteeg

22-04-2024

Top

Heb ik niet

Geertje Visser-Vis

22-04-2024

Goede keuze

Snelle levering, goed verpakt

Petra Aarts

22-04-2024

Heldere website, snelle service

Veel keuze

Helmut Vissers

19-04-2024

top

er zijn geen minpunten

Hanneke

18-04-2024

Snelle levering en mooi produkt

Snelle reactie

CH Den Heijer

17-04-2024

Het product is zoals omschreven.

Snelle levering

Marle Vahsen

15-04-2024

Mooie keuze, vlotte kevering

Idem

Magnus

12-04-2024

Beeld was heel goed verpakt,kon zo echt niet beschadigen

Snelle bezorging

Susan V Kuilenburg

12-04-2024

Wij zijn heel tevreden

snel geleverd en goed contact gehad

Yvonne De kok

11-04-2024

alles ok

alles extra

Maryline Stevens

08-04-2024

Wat een top bedrijf👌. Ik heb hier echt voor het eerst wat besteld en het is grandioos gegaan. Service is zo prima gegaan. Ik had gevraagd om mijn aankoop als cadeau te verpakken en het is nog zo gegaan ook☺️. Wat was ik blij! Ik ga nu slapen zeker weten weer wat bestellen.

Het bedrijf is zeker aan te raden!

Habiba Moussaoui

05-04-2024

Goede communicatie

Bellen op tijd

H.H. Veenema

04-04-2024

Snel geleverd. Binnen 3 dagen👍

Goed verpakt en netjes

J Lesnussa

03-04-2024

Leuke beeldjes ontvangen!

Snelle reactie via de mail op een vraag en snelle levering

Ingrid Heimans

03-04-2024

Prima ervaring

Reageren snel op de mail, vriendelijk aan de telefoon, snelle bezorging

Anneke de Boer

03-04-2024

Prima en snelle levering

Goed verpakt, snel geleverd, beeldje klopt met foto

katinka coenen

03-04-2024

Geweldig

Product ziet er super uit en perfecte afhandeling

Anneke Bolt

29-03-2024

Uitstekend. Snellere levering dan in eerste instantie aangegeven. Object heel goed verpakt, nauwelijks risico op breuk.

Zie boven.

Richard van Ruiten

27-03-2024

Goed

Keurig verpakt

Barbara Laurant

20-03-2024

Duidelijke website, geeft een goed beeld over het assortiment

Snelle levering en de zuil was heel goed verpakt

W.H.A.C. Naenen

20-03-2024

uitstekend !!!

snel, gedegen, prima kwaliteit

Eugene W.H. De Rijk

15-03-2024

Vlot besteld, vlot geleverd.

Prima materiaal

Chris Lamote

15-03-2024

Vlotte bezorging, en goede onderhoudsproducten!

9

A.R Boontjes-Post

13-03-2024

Zeer correct en doen wat ze zeggen.

Prachtig beeldje

Willy Heestermans

13-03-2024

snelle levering goed verpakt

wat geleverd werd voldoet aan de beschrijving

Wendy Pauwels

08-03-2024

Zeer correct

Snelle antwoorden

Frank Lescrauwaet

08-03-2024

Mooi product, snelle levering

Goede kwaliteit van de product

Metha Diepeveen

07-03-2024

Mooi, goed verpakt en snel geleverd.

Mooi artikel!

Marina Murk

04-03-2024

snelle levering bijzonder mooie spullen

lampen heel mooi zien er nog beter uit in echt als op site zeer tevreden

jack de vlam

01-03-2024

Goed

Snel geleverd

Annemiek Lammerts

27-02-2024

Prima

Snelle levering online, zeer goed verpakt. Keuze in overvloed. Winkel zelf, vriendelijk ontvangen, groot keuzeaanbod.

Inge Lenaerts

26-02-2024

Correcte behandeling

Artikel keurig en veilig ingepakt. Snelle levering.

Maudi Schmidhamer

23-02-2024

Ik heb via de website een sokkeltje besteld Snelle en correcte levering. Prima product.

Snelle levering.

Jannie de Reuver

16-02-2024

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Snelle levering, goed verpakt

Goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie

AvR

22-05-2024

Duidelijke site, levering op tijd

Snelle levering en betaalbare prijzen

Martin

17-05-2024

Zeer mooi en prettig bedrijf

Duidelijke omschrijving en snelle en prettige levering

Annelies Engels

17-05-2024

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag gesloten

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

06-07-2024
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.