Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

heel fijn! aardige en meedenkende mensen

snelle levering

Nancy Van der linden

22-09-2022

vlotte levering van de olie.

duidelijke site

Cora Van der veldt

21-09-2022

Geweldige goede service.

Snel contact via de mail, correcte levering.

Ans van de Pol

20-09-2022

Heel goed

Geleverd op tijd en volgens verwachting

Marinus van der Molen

20-09-2022

Heel goede ervaring in verleden en nu

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden en objecten héél goed verpakt.

Annelies Balk

19-09-2022

Goed, de bestelde schaal was gebroken aangekomen maar ik kreeg direct een vervangende schaal.

snel antwoord gekregen en goede oplossing geboden, snel geleverd.

Promo2000

14-09-2022

Goede beschrijving

Als je mail krijg je bericht

Rudy Mulder

13-09-2022

Dit was de eerste keerop tablet veel gekekenben heel tevreden en keurig afgeleverd.

Thuis bezorgd en vrijsnel geleverd.R

W De betue huisvrouw weduwe vanR de Betue.mijn leeftijd is 87 jaar.

13-09-2022

perfect!

klantvriendelijkheid en service.

P.H.B.

09-09-2022

goede communicatie en snelle afhandeling

prettige en adequate communicatie

Jos Fleskes

07-09-2022

Goed

Snelle levering

Joke Steltenpool

07-09-2022

Heel goed geholpen

Snelle afhandeling

Ria Dekkers

05-09-2022

Ruime keuze en goede service

Service

CH Haar

05-09-2022

Telefonisch goed bereikbaar en prima te woord gestaan! Internetsite werkt ook uitstekend!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis!! 👍🏼

Marianne van Wijnen

01-09-2022

Goed en snel. Uitstekend overleg over bijv losadres.

Aanrader

Seijl Logistics

31-08-2022

Tevreden

Product voldoetaan verwachting en duidelijke communicatie m.b.t. de levering.

Anish

29-08-2022

Snelle levering, spijtig dat er een stuk af was. Maar ze hebben voorstel gedaan.

Snel en correct.

peter van huffelen

29-08-2022

Heel tevreden

Prima informatie gekregen via website en mailcontact. Online besteld, snelle verzending. De sokkel is wat lichter van kleur dan ik had gedacht maar ziet er heel goed uit! Hij staat in de tuin, in een plantenborder, met een natuurstenen sculptuur erop. De kubusvorm contrasteert mooi met het beeld dat vooral ronde lijnen en vormen heeft. Heb getwijfeld tussen kubus van 30 cm of die van 40 cm, blij dat ik de grotere heb gekozen. Goed en mooi product! En het gewicht (20 kilo) is goed hanteerbaar

Marianne

29-08-2022

Prima

Snelle levering. Prettig contact.

Hatte Hoekstra

26-08-2022

Goed, zorgvuldig en correct

Gekocht product mooier dan op de foto

Klaas Dijkhuizen

25-08-2022

Goed

Op perfect verpakt.

Ton Notten

24-08-2022

Ik had een sokkel via de site besteld met thuisbezorging. Uiteindelijk wilde ik het zelf ophalen en dit kon gelukkig. Ik ben heel vriendelijk geholpen aan de telefoon en het werd apart gezet. Het is een mooie winkel en ze zijn heel vriendelijk. De verzendkosten heb ik ook netjes terug gekregen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie spullen.

Sabrina

22-08-2022

Prachtig beeld, snelle verzending en goed verpakt.

Goed verpakt, snel verzonden.

Sanne Verbaan

16-08-2022

Topervaring.

Aangename communicatie Snelle correcte levering Mooie aankoop

Valerie

16-08-2022

Reageren snel . Snelle en keurig verpakte verzending .

Heel goede prijs

Corrie van Ee

15-08-2022

Heel leuk beeld gekocht dat vervolgens supersnel geleverd is.

Snelle levering met een aardig persoonlijk berichtje.

Jeannette Wouthuis

15-08-2022

Goed

Prompte toezending

Jan Willem Faasse

10-08-2022

Positieve ervaring

Goed advies, snelle levering

GS Technology

10-08-2022

zeer prettig

goed

Piet Bakker

05-08-2022

Vlotte correcte bediening

Duidelijke aanbieding

Chris De Mol

02-08-2022

Prettige service:Ondanks dat sokkel goed verpakt was ,was sokkel toch beschadigd door dhl.Na tel kontact ,stuurden wij per app foto's v d sokkel en verpakking .Dezelfde dag nog kregen wij een voorstel :of sokkel terugsturen of houden en dan korting.!Wij kozen voor de laatste oplossing.

Zeer vriendelijke en oplossings gerichtte persoon van de beeldenmarkt aan de telefoon!

Marja Schilperoord

02-08-2022

Prima levering

Snelle service

Jaap van Halen

27-07-2022

Het product is prima en mooi. Alleen het verzenden via DHL is een ramp, ze bezorgen bijna nooit en veel te laat en je moet er altijd achteraan. Je moet afwachten of je je pakket krijgt. Met meldingen doen ze niets!!!!

Mooie producten vooral het glaswerk.

E.F.M. Werger

22-07-2022

Goed

Snelle levering, heldere website

Herry Cornelius

22-07-2022

Prima ervaring

Snel en compleet en goede prijs kwaliteit verhouding

T.S.C K.Halma

22-07-2022

Prima

Veilig ingepakt en snelle levering

Sandra Plijter

20-07-2022

prima

handige site, snelle levering

frederike teng

18-07-2022

Perfect

Snelle levering , snelle vervanging toen product tijdens vervoer beschadigde.

Dirk Spijk

16-07-2022

Zeer goed

Stipte levering

Titus Stoelinga

16-07-2022

Prettig aan de telefoon en uitstekende service

Snelle verzending

Willy Vreugdenhil

15-07-2022

Duidelijke en mooie website

Snelle levering en goed verpakt verstuurd

Marja

14-07-2022

positief

betrouwbaar en grote keuze

Emmen - mag niet op website genoemd worden

14-07-2022

Ik had wax besteld voor een beeld in de tuin. Dit doe ik al een aantal jaren aan het begin van de zomer en het werkt prima.

De wax werd keurig op de afgesproken dag geleverd

John Funcke

13-07-2022

Heel goed

Vlugge levering en prima verpakt

david vandyck

13-07-2022

Perfecte service

Snelle levering. veilig verpakt voor verzending

PAUL HUYBRECHTS

13-07-2022

Netjes en snel

Glaswerk was met aandacht verpakt

Anita Lievens-Smit

11-07-2022

Betrouwbaar en bijzonder vriendelijk. Altijd spannend om iets kostbaars via internet aan te kopen. Een mailwisseling en telefonisch contact gaven voldoende vertrouwen een bestelling te doen.

Doen wat ze beloven. Goede verzending, degelijk verpakt en een snelle levering!

Dietrik Augustinus

10-07-2022

Mooie spullen. Dure maar solide verzending.

Makkelijk benaderbaar.

Hetty Versloot

08-07-2022

Veel keuze, mooie producten, snelle levering

Zie ervaring

Tanja

08-07-2022

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

heel fijn! aardige en meedenkende mensen

snelle levering

Nancy Van der linden

22-09-2022

vlotte levering van de olie.

duidelijke site

Cora Van der veldt

21-09-2022

Geweldige goede service.

Snel contact via de mail, correcte levering.

Ans van de Pol

20-09-2022

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.