Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

Top bedrijf! Product zoals omschreven.

Goede service en fijn geholpen!

MT

29-01-2023

Uitstekend

Goede service

Angelique Broekx

27-01-2023

Beeld besteld en snel ontvangen. Er goed ingepakt top.

Beeld ziet er uit als weergegeven op de site.

Henk Bruning

25-01-2023

Prima service

Vriendelijk, behulpzaam, correct

Philip Tournier

23-01-2023

Prima ervaring

Snelle en Perfect verpakte levering

Kees Schuil

23-01-2023

Professioneel en vriendelijk.

Perfecte service

Carolien Ernst

20-01-2023

Top. Snelle levering en goed verpakt

Persoonlijk kaartje doet het goed en vond ik verrassend

Kees Timmer

18-01-2023

SUPER mooi product geleverd,snel en zorgvuldig verpakt

Snel geleverd en product echt top

Martin Hemme

11-01-2023

Aangename ervaring!

Vriendelijk - kwaliteitsvol - ruime keuze

Koen B

11-01-2023

Alleen maar positief!

Keurige benadering en afhandeling.

Jh Meester

06-01-2023

Uitstekend.

Snel geleverd, excellent verpakt.

Ton Kuijper

04-01-2023

Goed

Snelle levering

Peter van leenen

02-01-2023

Vriendelijke en snelle reactie op vragen

Goede kwaliteit / prijs. Snelle levering van sokkel

Brigitte

30-12-2022

Top service!

Uitstekende communicatie

Peter Bottema

30-12-2022

Goed

Duidelijke communicatie, goede foto's van het beeld, snelle levering

Wouter

30-12-2022

Alles zeer correct en snel verlopen

Snelle levering, producten goed en zorgzaam verpakt

Geert DE KOKER

29-12-2022

Uitstekend

Zeer klantvriendelijk, mijn sierschaal stond online als niet meer voorradig. De medewerker vond er nog één en heeft deze pas ‘vrijgegeven’ toen ik hem bestelde. Twee dagen later had ik hem binnen. Keurig verpakt!!

Anja Fokkens

28-12-2022

Overzichtelijk, snel en op tijd bezorgd

Glaswerk was meer als voldoende beschermd ingepakt

Jelmer Elsinga

27-12-2022

prima

goed ingepakt

Kees Baars

26-12-2022

Leuke collectie

Mooie glas objecten

Yody

25-12-2022

Precies wat we zochten.. alleen nog mooier.

Goede communicatie, snelle levering.

Susan Jaques

21-12-2022

Heel erg goed

Mooie zaak, vriendelijk en goed geholpen

A. Verschuren

21-12-2022

Positief

Snel geantwoord op vragen, goede adviezen, snel geleverd

Gerda Van der Maas

19-12-2022

prima

fijne overzichtelijke website, snelle service en goed advies.

Huisartsenpraktijk Veere

19-12-2022

Uitstekend

Zorg voor veilig transport

Yvonne Thoen

16-12-2022

Prima. Goede service en vriendelijke meneer.

Hij had zelfs nog aandacht voor de buurkinderen die vroegen of hij wilde toeteren bij vertrek.

Elly IJsseldijk

13-12-2022

Prima ervaring. Snelle service

Misschien iets te veel verpakkingsmateriaal voor datgene wat ik besteld had.

Angelique Zonneveld

12-12-2022

Zeer tevreden!

Top vervoerder, duidelijke communicatie, duidelijke onderhoudsbeschrijving én het onderhoudsmiddel!!!

Rene de Leeuw

08-12-2022

Snelle levering, leuk beeld

Komt overeen met de beschrijving

Sabine Bout

05-12-2022

Prima

Vriendelijk, snelle levering en de prijs

Ton de Munck

05-12-2022

Prima en snelle service

Goed bereikbaar

Henk Menninga

29-11-2022

zeer positief

snelle service

Barbara

28-11-2022

Zeer vriendelijk klantcontact gehad en perfecte service

Klantvriendelijk, communicatie en service

André Rutten

26-11-2022

Snelle levering ,mooie producten

Zie bovenstaande

Bert Huijsmans

24-11-2022

Prima ervaring

Alles heel goed opgelost toen mijn bestelling niet kwam

M. Jager

24-11-2022

Professioneel, snel, vriendelijk

Zeer grote keus qua stijlen en prijzen, snel leverbaar

Natural Reflection

24-11-2022

Keurige verzending

Snel

Bettie Witkamp

23-11-2022

Alles goed en netjes afgewerkt

Super snelle reactie/ levering . Netjes verpakt en goede prijs kwaliteit

emile austen

22-11-2022

Nette en tijdige levering. De cementen sokkel niet helemaal waterpas, opgelost met een extra viltje.

Complimenten voor de verpakking. Nauwelijks plastic maar karton om de sokkel te beschermen bij transport.

Joost Lukassen

21-11-2022

alles snel en in erfecte staat aangekomen!

Het contact vóór de aanschaf was zeer aangenaam

Ria Teeninga

21-11-2022

Ik had vooraf gebeld omdat ik wat vragen had over de soort steen van de sokkel. Goede info gekregen. Week erop beeld besteld. Kwam keurig op tijd en goed ingepakt

Betrouwbare levering. Moeten beeld ng uitpakken (kado) dus weet nog niet hoe het er in het echt uitziet

Petra Termorshuizen

18-11-2022

Onlangs een product aangeschaft

snelle levering, ruime keus, betaalbaar.

Ben van Baaren

18-11-2022

Fijn, snelle reactie, goede kwaliteit

Snelheid, klantvriendelijk, meedenken over levering, kwaliteit product

RT Jager

16-11-2022

Heel mooi beeldje, veilig verpakt vervoerd!

Klantvriendelijk, aandacht voor goed vervoeren product

Krista Bruns

14-11-2022

1 e keer, prima!

Snelle levering, volgens afspraak!!

D. N. Gerwig

09-11-2022

Positieve ervaring

Snelle levering en met zorg.

M Besse

09-11-2022

Zeer goed

Snelle levering

T Vos

07-11-2022

Producten volgens omschrijving

Zeer nette aflevering van het bestelde

H Smit

28-10-2022

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Top bedrijf! Product zoals omschreven.

Goede service en fijn geholpen!

MT

29-01-2023

Uitstekend

Goede service

Angelique Broekx

27-01-2023

Beeld besteld en snel ontvangen. Er goed ingepakt top.

Beeld ziet er uit als weergegeven op de site.

Henk Bruning

25-01-2023

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

20-02-2023
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.