Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

Uitstekend

Goede website

Cees Hersbach

09-07-2024

Prima

Mooi product, voldoet geheel aan de verwachtingen, was twijfel over het juiste huisnummer, werd netjes vooraf gecontroleerd. Bezorging was uitstekend! Heel blij mee!

Gerard Vermeulen

09-07-2024

Snelle levering

Heel zorgvuldig verpakt

Gerda Damming

08-07-2024

Duidelijke foto van het te kopen object. Goed verpakt en een snelle levering.

Bestellen, betalen en levering zonder enig oponthoud.

Erika Mulder

05-07-2024

Goede ervaring mbt leveren. Zorgvuldig verpakt en op afspraak geleverd. Verzendkosten wel prijzig.

Mooie artikelen

Sollet

03-07-2024

Vlotte afhandeling van aankoop

Product goed verpakt voor verzending

Ernst van Zeggeren

03-07-2024

mooi beeldje gekocht voor een pensioenviering

keuze

Manon

02-07-2024

Prima. Snelle verzending en goede verpakking.

Snelle verzending en goede verpakking

Marlijn

02-07-2024

Goed

Snelle levering, goed verpakt, gemakkelijk online bestellen

Ad Raeymaekers

02-07-2024

mooi product, fijne klantenservice

makkelijk contact te leggen en vriendelijke opvolging

Willem-Henk Streekstra

02-07-2024

Prima

Veel keuze en snel geleverd

Corina Van Turnhout

01-07-2024

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf.

Mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt.

Richard Tofohr

01-07-2024

Goede service, mooie beelden in goede kwaliteit

Nette afhandeling

Hgh Croonen

28-06-2024

Prima!

Snelle levering, in goed staat ontvangen

PACO

27-06-2024

Prima ervaring. Snel geleverd na een simpel bestelproces

snelheid, originaliteit

Anja Hoogeveen

26-06-2024

Zeer snelle levering

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Henk Smit

24-06-2024

Goede ervaring en alles werd geleverd conform afspraak

De geleverde spullen voldoen volledig aan mijn eiden

D.H. van ‘t Boveneind

24-06-2024

Heel tevreden goede verpakking van de beelden Mooi op tijd bezorgt.

Goede verpakking op tijd af geleverd

Tiny van der Vegt

24-06-2024

Snel, goed en meedenkend!

Mooi product, prima prijs, denken goed mee.

M Pellikaan

24-06-2024

Vlotte afhandeling van bestelling, duidelijk

Goede communicatie en vriendelijk

Ronny Lamberigts

17-06-2024

Ik had een cadeau gekocht voor een collega die jarig was. dus vroeg ik of het mogelijk was of er een notitie bijgezet kon worden. De service was zo vriendelijk en goed, dat ze de tekst in een verjaardagskaart hadden gezet.. een service die je denk ik nergens zult treffen, chapeau!!! Ze nemen per direct contact met je op per email als iets onduidelijk is of je kunt ze ook makkelijk benaderen. Al met al een top ervaring. Nogmaals bedankt

Service!!!!!

Umut

13-06-2024

Werkelijk prachtige glaskunst als relatiegeschenk in de collectie

Gevarieerd aanbod en snelle levering

Brightlands Chemelot Campus

12-06-2024

We hebben al eerder bij dit bedrijf een bestelling gedaan en ook nu is het prima verlopen.

Levering is snel en de verpakking is perfect .

jacques Jongenelen

10-06-2024

Goed

Snel

Paul

06-06-2024

Fijne plek om sokkel te kopen. Krijg van de individuele sokkel ook de foto's vooraf. Dus krijgt ook wat je verwacht.

Snelle en correcte levering. Prijs conform afspraak. Stevig verpakt

Marcel

30-05-2024

Goede ervaring

Snel geregeld, korte lijnen

Trudi Dijkstra

28-05-2024

Snelle levering, goed verpakt

Goede kwaliteit, snelle levering, goede communicatie

AvR

22-05-2024

Duidelijke site, levering op tijd

Snelle levering en betaalbare prijzen

Martin

17-05-2024

Zeer mooi en prettig bedrijf

Duidelijke omschrijving en snelle en prettige levering

Annelies Engels

17-05-2024

Super!

Snelle levering, product was goed en stevig verpakt!

Demi Bindels

16-05-2024

Goed, snelle actie en bezorging

Product conform info

W Van Der Werf

13-05-2024

Volgens afspraak juist en op tijd geleverd

Nakomen van afspraken

Wijtze Meerstra

11-05-2024

Mooi product

Uniek ontwerp, mooi gemaakt.

Van den Bos

08-05-2024

Heel goed

10

Justina Kawarnidi

08-05-2024

zorgvuldige en snelle levering

keurig ingepakt en snel geleverd

Wim Lieberwerth

08-05-2024

Correcte beschrijving en levering

Alles zoals beloofd

Dirk De Ryck

08-05-2024

Alles goed en naar wens verlopen

cadeau verpakking

H. de Kok

06-05-2024

Snel bezorgd en een prachtig beeldje ontvangen.

Snelle levering, mooie producten.

Nienke van der Louw

03-05-2024

Goede info op de site

Snelle levering echter liever met post nl dan dhl Post nl levert aan de deur

F.J. van Hees

01-05-2024

Mooi bedrijf met veel keus, veel mooie beelden

Veel keus, vriendelijke man

Anita Simons

29-04-2024

Prima

Snelle levering en goed verpakt

Elly Joosten

29-04-2024

Snelle levering van sokkel na bestelling

Uitstekend verpakt voor vervoer

Aad R

22-04-2024

Perfect bedrijf, zo blij met de bestelling

Met zorg ingepakt, en precies als het beschreven was

Conny van oversteeg

22-04-2024

Top

Heb ik niet

Geertje Visser-Vis

22-04-2024

Goede keuze

Snelle levering, goed verpakt

Petra Aarts

22-04-2024

Heldere website, snelle service

Veel keuze

Helmut Vissers

19-04-2024

top

er zijn geen minpunten

Hanneke

18-04-2024

Snelle levering en mooi produkt

Snelle reactie

CH Den Heijer

17-04-2024

Het product is zoals omschreven.

Snelle levering

Marle Vahsen

15-04-2024

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Uitstekend

Goede website

Cees Hersbach

09-07-2024

Prima

Mooi product, voldoet geheel aan de verwachtingen, was twijfel over het juiste huisnummer, werd netjes vooraf gecontroleerd. Bezorging was uitstekend! Heel blij mee!

Gerard Vermeulen

09-07-2024

Snelle levering

Heel zorgvuldig verpakt

Gerda Damming

08-07-2024

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag gesloten

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

29-07-2024 tot 10-08-2024
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.