Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen!

snelle levering

veel keus

Riek Dekker uit

03-08-2021

Super kwaliteit

Super mooie kwaliteit potten en communicatie over de snelle levering ook helemaal goed!

E.S.L. van Bart uit Harderwijk

11-07-2021

Uitstekend

Onderweg van Hilversum naar Deudesfeld in de Eiffel heb ik uw Beeldenmarkt bezocht en twee lampjes opgehaald. Wat werd ik vriendelijk ontvangen, te woord gestaan en zelfs nog koffie mogen ontvangen. Dank u wel voor deze geweldige service! Ik heb mij zeer welkom gevoeld en zou het iedereen aanraden

Simone van Haften uit Hilversum

11-07-2021

ledplateau

plateau is prima,heb het ledlampje afgeplakt met donkere folie,is anders iets te fel licht.

H.t. van Gestel uit Oudheusden

12-05-2021

glassculpturen

zeer goede service en snelle levering

C Van Ommen uit DEVENTER

01-05-2021

Heel tevreden.

An Vandijck uit Pelt

01-05-2021

De Sokkel

D Sokkel naar tevredenheid afgeleverd. Nog niet buiten geplaatst omdat de waterschaal nog niet binnen is. Helaas, maar Sokkel ziet er goed uit.

Dirk Balk uit Koog aan de Zaan

29-04-2021

Service beeldenmarkt.

De door mij bestelde sokkel is goed verpakt en keurig vlgs afspraak geleverd. Ik ben er erg blij mee.

HHJ Hankel uit Velden

29-04-2021

Prachtig beeld

K Berkers uit Best

29-04-2021

perfect

Clement Grade uit Scherpenheuvel-zichem

28-04-2021

Top

Goed assortiment, vriendelijk personeel.

Fam. Wagener uit Helmond

27-04-2021

Tevreden, maar twijfels over product

De fiberclay bakken zijn goed ontvangen en zijn erg mooi. Echter komen er al scheurtjes in de bak en houd ik mijn hart vast als dit meer gaat werken.

G.H.J. Wellen uit Zwolle

27-04-2021

Wat voor tuinbeeld

K. van Bladeren uit Nieuwegein

26-04-2021

Glazen tulpen

Elm Koetsenruyter uit Vlaardingen

26-04-2021

plantenbakken besteld

Ik ben goed geholpen en de levering was perfect ingepakt , ben zeer tevreden een 10 score

P v d Vreede uit 's-Gravenhage

26-04-2021

Top bedrijf

Ben zeer onder de indruk hoe mijn bestelling is afgehandeld. Prima service en kwaliteit, zeker een aanrader!

B.D Kerver uit 's-Hertogenbosch

25-04-2021

Perfect!

De communicatie was zeer goed. Er werd snel op mijn mail gereageerd. Werd goed op de hoogte gebracht wat betreft het verzenden van het beeld. Deze was uitermate goed ingepakt zodat het onbeschadigd is overgekomen. Ik heb nu een prachtig en uniek beeld waar ik veel van geniet.

A.H.M. Elsinghorst uit Winterswijk Meddo

25-04-2021

Ziet er goed uit

Goede en vriendelijke service. Leuk assortiment

Fam. van Vlerken uit Asten

25-04-2021

snelle en perfecte aflevering van goed product

de bestelde sokkel werd snel en goed afgeleverd. Vooraf de mogelijkheid om de bestelling nog te cancellen als je je bedacht. Aankondiging van leverdatum was fijn. Supergoed verpakt, dus zonder beschadiging afgeleverd. Top, hoor!

Marlies Mestrom uit DE WIJK

25-04-2021

Onderhoud

Vlotte service... chapeau

J Bosman uit Drijber

24-04-2021

Glazen hartje rood, 11 cm/Schaal glas rood/oranje

Ontvangen producten beantwoorden aan mijn verwachtingen. Mooie en degelijke kwaliteit gepaard gaande met geëtaleerde vakmanschap. Zeker aan te raden.

Chris Dohmen uit Rotterdam

24-04-2021

goed

ik heb het op tijd en goed verpakt ontvangen super

A van Haaren uit In OSS

23-04-2021

Prima

Vera van Dijk uit Hoorn

22-04-2021

Kwaliteit

Precies zoals op de foto. Snelle en goed verpakte levering. Goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering.

A Jansen uit Westerbork

22-04-2021

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd

Ik heb een donkere sokkel besteld, ziet er precies uit als verwacht.

Denise Roos uit Hilversum

20-04-2021

Snelle en nette levering

Een mooi beeld gevonden! En vervolgens ongelofelijk snel geleverd door beeldenmarkt! Echt een aanrader!

L.A Guljé uit Almere

19-04-2021

Super

Een top service en netjes afgeleverd

Marjo Vaessen uit Landgraaf

19-04-2021

TOP service

Marcel Doorn uit Huizen

19-04-2021

Breed assortiment en persoonlijke service

Wij zijn zeer tevreden over keus kwaliteit en correcte bediening. M.vr.gr. fam.Verouden

Familie Verouden uit Voerendaal

19-04-2021

Hardsteen zuil

Alles is geleverd volgens afspraak zijn tevreden

CL Lateur Cesar uit Erpe-mere

18-04-2021

bezorging bloempotten

Uiteindelijk de bloempotten ontvangen. Helaas ging er wat mis met de datum van de levering. Wij zouden de bloempotten op vrijdag 16 april ontvangen, maar het transsportbedrijf was de bloempotten vergeten in te laden. Natuurlijk kan de beeldenmarkt hier zelf niets aan doen . Alleen jammer dat wij dit pas vrijdagmorgen hoorden. Waardoor wij voor niets deze dag vrij hadden gepland. Uiteindelijk de potten maandag ontvangen. Was dit niet gebeurd hadden wij 5 sterren gegeven.

G Kregting uit Dronten

18-04-2021

Erg tevreden

Mooie bloemenbakken en snelle levering.

M. van der Linde uit Purmerend

18-04-2021

Bronzen beeld

Zeer snel geleverd en het beeld is zoals afgebeeld op de website.

C.g. van der Lugt uit Wateringen

18-04-2021

Buiten planten potten

Zeer goed ingepakt en snel bezorgd

An Verschuren uit Strijen

17-04-2021

prachtig

Top service.

Jdh van de Perre uit Venlo

17-04-2021

Zuil

Peter Krans uit Zutphen

17-04-2021

Snel en zorgvuldig

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

C Runhart uit Leeuwarden

17-04-2021

Mooie plantenbakken

De kunststof plantenbakken zijn er mooi en in een hele goede verpakking opgestuurd, we zijn er erg blij mee!

M Scheepers uit Veldhoven

16-04-2021

Windmolen double

W Veldhuisen uit Diemen

16-04-2021

Plantenbak

Goede en snelle levering

W A Salemink uit Tolkamer

16-04-2021

Zuilen

Zijn geweldig goede en snelle kevering

Tiny Robijns uit Kerkrade

16-04-2021

Top service

Goede service. Snelle reactie op mijn vraag per mail

M Schreurs uit Hoofddorp

15-04-2021

Mooie site

Overzichtelijke site

E.S. Ten Caat uit Hoogeveen

15-04-2021

Beeld on line gekochte

Voldeed geheel aan de verwachtingen. Verzending prima verpakt.

Yde Dragstra uit Schiedam

15-04-2021

Bronzen beeld koppel klein

Nele uit Gent

14-04-2021

Een dikke 10

Dat is wat ik vraag als beoordeling wil geven, hoewel een 11 ook verdiend is. Heldere, duidelijke informatie, prima telefonisch bereikbaar, hele snelle en uitstekende levering, voor een fantastische prijs! Ik ben méér dan dik tevreden!

Y.M.J. Olbertz uit Monster

12-04-2021

Prachtig

De plantenbakken zijn stevig en mooi. Supersnelle service en netjes bevestigd per email, ook verzending met track and trace.

G R Lange uit Neerpelt

12-04-2021

Top

Onlangs hier 2 grote bloembakken besteld. De kwaliteit is super, keurig ingepakt en netjes op tijd geleverd. Een aanrader dus.

G Van der Meer uit Kootstertille

11-04-2021

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

snelle levering

veel keus

Riek Dekker uit

03-08-2021

Super kwaliteit

Super mooie kwaliteit potten en communicatie over de snelle levering ook helemaal goed!

E.S.L. van Bart uit Harderwijk

11-07-2021

Uitstekend

Onderweg van Hilversum naar Deudesfeld in de Eiffel heb ik uw Beeldenmarkt bezocht en twee lampjes opgehaald. Wat werd ik vriendelijk ontvangen, te woord gestaan en zelfs nog koffie mogen ontvangen. Dank u wel voor deze geweldige service! Ik heb mij zeer welkom gevoeld en zou het iedereen aanraden

Simone van Haften uit Hilversum

11-07-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we je graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren