Bezorgen

Wilt u uw keuze laten bezorgen? Indien u rechtstreeks via onze webshop besteld, worden deze bezorgkosten apart gespecificeerd weergegeven. Zie hieronder de tabel Verzendkosten.

Gelieve het artikel binnen drie dagen na ontvangst te controleren op beschadigingen. Hierna zijn wij niet meer aansprakelijk voor schade.

Hergebruik van verpakkingsmateriaal

Niet zo mooi, maar wel duurzaam. Ongeveer 80% van het verpakkingsmateriaal welke wij gebruiken om uw artikel(en) in te versturen, is afkomstig van verschillende bedrijven in onze regio die anders deze materialen zouden weggooien. Zo kan het zijn dat u hergebruikt karton, luchtkussens, eierrekjes, PVC schuimplaten, etc. in uw pakket aantreft. Daarnaast hebben we een kartonperforator aangeschaft waarmee we kartonnen dozen omtoveren naar duurzaam opvulmateriaal. Het voordeel van dit materiaal is dat het een kwalitatief hoogstaand opvulmiddel is en dat u het gratis met het oud papier kunt afvoeren waarna het opnieuw gerecycled kan worden. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Wij hopen op uw begrip.

Bezorging door DHL

Tot ongeveer 30 kg wordt uw bestelling bezorgd door een medewerker van DHL. De eerste bezorging van uw bestelling vindt, normaal gesproken, plaats op de eerstvolgende werkdag nadat uw bestelling door een medewerker van DHL bij ons is opgehaald. Als bezorging door de DHL-medewerker niet lukt kunt u uw pakket bij een DHL-distributiepunt zelf ophalen. U kunt uw bestelling via track en trace volgen.

Bezorging door Transportbedrijf Gebrs. Van Eijk uit Asten.

Een grotere en/of zwaardere bestelling, bestemming Nederland en België, wordt met een vrachtauto bezorgd door een medewerker van Transportbedrijf Gebrs. Van Eijk uit Asten. Deze bezorgingen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. De chauffeur belt u een half uurtje voordat hij/zij bij u komt. Op de afleverdatum kunt u vanaf 08.00 uur met een medewerker van Gebrs. van Eijk via telefoonnummer 0493-348880 afstemmen wat de verwachte bezorgtijd is. Deze transporteur biedt uw zending eenmaal aan. De levering vindt plaats tot de voordeur op de begane grond of zover met een elektrische palletwagen mogelijk is. Indien de medewerker uw zending niet bij u, of uw buren, achter kan laten worden de verzendkosten nogmaals in rekening gebracht.

Let op. Voor bezorging in een groot deel van Amsterdam en op de Waddeneilanden moeten wij u een hoger bedrag rekenen aangezien onze transporteur daar met zijn vrachtauto niet mag bezorgen. Uw bestelling dient dan te worden doorgegeven aan een andere distributeur. De extra kosten bedragen € 40,00 excl. btw. De hogere tarieven gelden in ieder geval voor de postcodes 1011 t/m 1013, 1015, 1017 en 1018 en de Waddeneilanden op aanvraag (afhankelijk van volume en gewicht)  Dit kan ook gelden voor bepaalde gebieden in de grotere steden. Bent u ervan op de hoogte dat een vrachtauto niet bij u mag bezorgen? Laat het ons dan vooraf weten. Misschien kunnen we dan samen naar een oplossing zoeken. Dit voorkomt extra kosten.

Bezorging in het buitenland, behalve België, wordt verzorgd door Transportservice Dachser.

Een grotere en/of zwaardere pallet, bezorging Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg, wordt met een vrachtauto bezorgd door een medewerker van Dachser.

Als extra service wordt u vooraf door een medewerker van Dachser gebeld om een bezorgafspraak te maken. Dit is meestal twee of drie werkdagen nadat uw bestelling bij ons is opgehaald.

Wij hanteren de volgende verzendkosten:
Verzendmethode: Verzendkosten:
Afhalen Gratis
Nederland
Pakketpost Nederland incl. verzekerde waarde €   9,95
Kleine pallet Nederland € 42,50
Grote pallet Nederland € 57,50
België
Pakketpost België € 14,95
Kleine pallet België € 57,50
Grote pallet België € 69,50
Duitsland
Pakketpost Duitsland € 14,95
Kleine pallet Duitsland € 79,50
Grote pallet Duitsland of zwaar artikel € 94,50
Luxemburg
Pakketpost Luxemburg € 14,95
Kleine pallet Luxemburg € 79,50
Grote pallet Luxemburg of zwaar artikel € 99,50
Oostenrijk
Pakketpost Oostenrijk € 17,95
Kleine pallet Oostenrijk € 107,50
Grote pallet Oostenrijk of zwaar artikel € 129,50
Bij het toevoegen van een product aan de winkelwagen
wordt direct de voordeligste verzendmethode getoond.

 

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

alles ok

alles extra

Maryline Stevens

08-04-2024

Wat een top bedrijf👌. Ik heb hier echt voor het eerst wat besteld en het is grandioos gegaan. Service is zo prima gegaan. Ik had gevraagd om mijn aankoop als cadeau te verpakken en het is nog zo gegaan ook☺️. Wat was ik blij! Ik ga nu slapen zeker weten weer wat bestellen.

Het bedrijf is zeker aan te raden!

Habiba Moussaoui

05-04-2024

Goede communicatie

Bellen op tijd

H.H. Veenema

04-04-2024

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag gesloten

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

27-04-2024
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.