Glaskunst

Wij hebben een zeer uitgebreide en een exclusieve collectie glaskunst in diverse vormen. Zo bieden we glaskunst aan van bekende glaskunstenaars zoals Andriy Petrovski, maar ook glassculpturen in vele vormen en kleuren voor binnen en/of buiten. Gekleurde glazen vazen, glazen schalen, kleurrijke glaslampen en tuinprikkers uit glas zijn ondergebracht in ons uitgebreide assortiment.

Glassculpturen voor binnen

Overweegt u om een glassculptuur te bestellen maar wilt u eerst enkele foto’s van uw keuze ontvangen? Geen probleem. Als u in dit geval contact met ons opneemt sturen wij u graag enkele foto’s via de mail. U kunt onze collectie glas natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom komen bekijken. Wij verwelkomen u graag.

Onze collectie glaskunst voor binnen is ontwerpen en gemaakt door echte specialisten op het gebied van glassculpturen. De schitterende glassculpturen zijn gemaakt door glaskunstenaars in het Verre Oosten, Duitsland, Polen en Tsjechië. Een groot deel uit onze collectie zijn glassculpturen die moeilijk te produceren zijn, waardoor u deze stukken niet snel elders zult tegenkomen.

Een aantal van onze glasontwerpen zijn geschikt om te verlichten met ledverlichting. Deze ledverlichting kan door middel van een led-plateau of op een speciaal ontwikkelde sokkel worden geplaatst. Glassculpturen die aan de onderzijde blank glas hebben zijn geschikt om te verlichten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u hier graag over.

Een glassculptuur heeft weinig onderhoud nodig. Afnemen met een lauw, vochtig doekje is voldoende. Daarna droogwrijven met een theedoek.

Gekleurde glazen vazen

Recent hebben wij onze collectie gekleurde glazen vazen kunnen uitbreiden, waardoor u nu nog gerichter kunt zoeken naar een gekleurde glazen vaas. Ook bij onze glazen vazen is het mogelijk om vooraf per mail enkele foto’s te ontvangen, zodat u tot in detail weet wat u koopt. Wilt u graag enkele foto’s ontvangen? Neem hiervoor even contact met ons op.

Gekleurde glazen schalen

Naast dat we onze collectie met gekleurde vazen van glas hebben uitgebreid, is de collectie ook uitgebreid met gekleurde glazen schalen. Bekijk het assortiment gerust, en als u vragen heeft helpen wij u graag.

Kleurrijke glaslamp

Onze kleurrijke glaslampen hebben naast een mooi en kleurrijk uiterlijk ook de functie van een schemerlamp. Aan deze glaslamp zit een aan/uit schakelaar en de glaslamp is geschikt voor een ledlamp.

Glaskunst van Andriy Petrovski

Onze collectie glaskunst van Andriy Petrovski bestaat uit Petrovski figuren en Petrovski ontwerpen. Petrovski is een vertegenwoordiger van de jonge generatie kunstenaars van de Lviv school van Kunstglas. Het karakter van de werken van Petrovski is bijzonder dynamisch en komt volledig overeen met het artistieke motto van de kunstenaar, namelijk: Glas in beweging.

Tuinprikkers van glas

Ook als de jaargetijden wat “somberder” zijn zorgt u met een glazen tuinprikker voor kleur in uw tuin. Ons assortiment tuinprikkers van glas bestaat uit meerdere kleuren. De glascreaties worden geleverd met een gecoate steel. De tuinprikkers worden met schroefdraad op de steel gedraaid.

De glascreaties zijn geblazen en uitermate geschikt voor buiten. Doordat er geen water in het glas kan trekken zijn deze glazen tuinprikkers ook winterhard en UV- bestendig.

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

heel fijn! aardige en meedenkende mensen

snelle levering

Nancy Van der linden

22-09-2022

vlotte levering van de olie.

duidelijke site

Cora Van der veldt

21-09-2022

Geweldige goede service.

Snel contact via de mail, correcte levering.

Ans van de Pol

20-09-2022

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag gesloten

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.