Over Beeldenmarkt

Wat in 2001 in Someren begon als een hobby is in 2008 uitgegroeid naar een fulltime onderneming in tuindecoratie en decoratie voor binnen. Inmiddels is Beeldenmarkt.nl een grote en misschien wel de grootste, aanbieder op het gebied van (tuin)decoratie. Niet in aantallen maar wel in de breedte van het aanbod. En daar zijn we best wel trots op.

Beeldenmarkt ziet het als een uitdaging om telkens tuindecoratie en decoratie voor binnen te zoeken die net dat beetje meer geeft dan de reguliere tuincentra. Moderne en abstracte tuinbeelden uit diverse soorten natuursteen, brons en aluminium. Beeldenmarkt is één van de grootste en breedste aanbieders op het gebied van sokkels oftewel zuilen. Ook bieden we een grote collectie kleurrijke glassculpturen, houten decoratie en versteend hout aan. Bezoek onze beeldentuin en showroom in Someren! Online bestellen is vanzelfsprekend ook mogelijk. Wat u op deze website ziet hebben we ook op voorraad.

Overzichtsfoto Showtuin Beeldenmarkt.nl

Team Beeldenmarkt

 

Alles draait om Wim. Hij is degene die actie onderneemt op het moment dat een klant een bestelling bij ons plaatst. Wim haalt de order uit onze webshop, mailt de klant voor een bezorgafspraak en zorgt dat alles netjes wordt verpakt en verstuurd. Wim is ook vaak graag behulpzaam bij het inladen. Kortom een onmisbare schakel in het hele proces.

Dorinda is de rechterhand die de complete administratie inclusief website verzorgt. Daarnaast staat ze u ook nog graag aan de telefoon te woord staat en beantwoordt ze de mailtjes. Ze heeft een brede kennis van onze business waar we altijd een beroep op kunnen doen.

Willeke zorgt ervoor dat onze showroom en showtuin op orde zijn. Ze stelt grotendeels de collecties samen en zorgt ervoor dat deze optimaal tot hun recht komen op onze locatie. Ook zij staat u graag te woord en vindt het prettig uw sparringpartner te zijn bij het zoeken naar decoratie die bij u en in uw eigen omgeving past. Willeke is mede-eigenaar van HO-Jeuken (beeldenmarkt.nl)

Martin is meestal achter de schermen te vinden. Naast de werkzaamheden die komen kijken bij het wereldwijde inkoopproces en de online-marketing beantwoordt hij vaak de telefoon en het mailverkeer. Verder komen bij hem vaak de onbenoemde werkzaamheden terecht. Martin is mede-eigenaar van HO-Jeuken (beeldenmarkt.nl)

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Uitstekend

Goede website

Cees Hersbach

09-07-2024

Prima

Mooi product, voldoet geheel aan de verwachtingen, was twijfel over het juiste huisnummer, werd netjes vooraf gecontroleerd. Bezorging was uitstekend! Heel blij mee!

Gerard Vermeulen

09-07-2024

Snelle levering

Heel zorgvuldig verpakt

Gerda Damming

08-07-2024

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag gesloten

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten

Speciale dagen:

29-07-2024 tot 10-08-2024
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.