Over Beeldenmarkt

Wat in 2001 in Someren begon als een hobby is in 2008 uitgegroeid naar een fulltime onderneming in tuindecoratie en decoratie voor binnen. Inmiddels is Beeldenmarkt.nl een grote en misschien wel de grootste, aanbieder op het gebied van (tuin)decoratie. Niet in aantallen maar wel in de breedte van het aanbod. En daar zijn we best wel trots op.

Beeldenmarkt ziet het als een uitdaging om telkens tuindecoratie en decoratie voor binnen te zoeken die net dat beetje meer geeft dan de reguliere tuincentra. Moderne en abstracte tuinbeelden uit diverse soorten natuursteen, brons en aluminium. Beeldenmarkt is één van de grootste en breedste aanbieders op het gebied van sokkels oftewel zuilen. Ook bieden we een grote collectie kleurrijke glassculpturen, houten decoratie en versteend hout aan.

Overzichtsfoto Showtuin Beeldenmarkt.nl

Team Beeldenmarkt

 

Bart

Alles draait om onze Bart. Bart is degene die actie onderneemt op het moment u een bestelling bij ons plaatst. Hij haalt de order uit onze webshop, mailt u voor een bezorgafspraak en zorgt dat alles netjes wordt verpakt en verstuurd. Bezoekt u ons? Dan is hij u ook vaak graag behulpzaam bij het inladen. Kortom een onmisbare schakel in het hele proces.

Dorinda is de rechterhand die de complete administratie inclusief website verzorgt. Daarnaast staat ze u ook nog graag aan de telefoon te woord staat en beantwoordt ze de mailtjes. Ze heeft een brede kennis van onze business waar we altijd een beroep op kunnen doen.

Nicolle komt u niet alleen aan de telefoon of via de mail tegen. Ze beheerst alle talen, naast Nederlands, Duits en Engels ook de taal van onze Limburgse buren. Ze kijkt er altijd naar uit om onze klanten met raad en daad te woord te staan. Met haar gaat u zonder onbeantwoorde vragen naar huis. Ook houdt ze zich nog bezig met een deel van onze online-marketing en voorraadbeheer.

Willeke zorgt ervoor dat onze showroom en showtuin op orde zijn. Ze stelt grotendeels de collecties samen en zorgt ervoor dat deze optimaal tot hun recht komen op onze locatie. Ook zij staat u graag te woord en vindt het prettig uw sparringpartner te zijn bij het zoeken naar decoratie die bij u en in uw eigen omgeving past. Willeke is mede-eigenaar van HO-Jeuken (beeldenmarkt.nl)

Martin is meestal achter de schermen te vinden. Naast de werkzaamheden die komen kijken bij het wereldwijde inkoopproces en de online-marketing beantwoordt hij vaak de telefoon en het mailverkeer. Verder komen bij hem vaak de onbenoemde werkzaamheden terecht. Martin is mede-eigenaar van HO-Jeuken (beeldenmarkt.nl)

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Snel antwoord op bestelling

Ook snelle, zeer degelijke, levering

Carla van den Berg

30-11-2021

Mooi bedrijf. Veel keuze.

Veel mogelijkheden . Ruime keuze.

j.p.g Jongenelen

30-11-2021

Prima ervaring.

Wat is dit?

Maria Grever

29-11-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren