Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Bronzen beelden

Bij Beeldenmarkt bieden we een eigen, unieke collectie bronzen beelden aan. De bronzen beelden uit ons assortiment zijn gemaakt door echte vaklieden. Ons aanbod bronzen beelden is door de vakmensen zelf ontworpen en volledig met de hand afgewerkt.

Beelden van brons zijn nog altijd erg gewild, en dat begrijpen wij volkomen. Een bronzen beeld geeft een exclusieve, kostbare en tijdloze uitstraling.

De bronzen beelden uit onze collectie komen zowel in huis als in de tuin schitterend tot hun recht. Om uw bronzen beeld nog beter tot haar recht te laten komen kunt u het beeld plaatsen op een sokkel uit basaltsteen of een granieten zuil.

Sokkel bij een bronzen beeld

Een bronzen beeld is erg mooi in combinatie met een sokkel uit basaltsteen of graniet. Wanneer u het door u gewenste bronzen beeld selecteert, worden er direct suggesties vertoond van basaltstenen en granieten zuilen die perfect bij het door u gekozen beeld passen.

Basaltstenen sokkels zijn van een wat exclusievere natuursteen. Basaltstenen sokkels zijn vaak identiek aan elkaar. Op uw verzoek versturen wij u bij een bestelling via onze website vooraf enkele detailfoto’s zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat de sokkel aan uw wensen voldoet. Naast de gebruikelijke basaltstenen sokkels hebben we ook enkele ruw gebrande sokkels uit basaltsteen. Ook hiervan sturen we u vooraf natuurlijk enkele detailfoto’s op.

Granieten sokkels zijn gemaakt uit het hardste en zwaarste natuursteen dat we kennen. Ons aanbod granieten sokkels bestaat uit sokkels in diverse hoogtes en breedtes. Graniet is een natuursteen, waarbij iedere sokkel een eigen en unieke structuur heeft. Ook bij een bestelling van een granieten sokkel sturen we u, op verzoek, detailfoto’s op zodat u volledig op de hoogte bent van de structuur van de sokkel die u gaat ontvangen.

Wilt u een gat in uw sokkel laten boren? Geen probleem, neem gerust contact met ons op om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.

Het maken van een bronzen beeld

Brons is een legering (samenstelling) van tin en koper. Brons is vrij zacht. Dit maakt het mogelijk om een creatie te kunnen vormen en uit te hameren.

Er zijn meerdere technieken om een bronzen beeld te maken. De twee bekendste technieken zijn de verloren was methode en de zandgieting methode.

Brons wordt veelal in een mal gegoten. Om tot een volledig afgewerkt bronzen beeld te komen zijn er tot maar liefst 20 verschillende werkfasen nodig.

Bronzen beeld kopen?

Bronzen beelden zijn snel en gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om onze showroom en showtuin in Someren te bezoeken. Hier kunt u onze collectie bronzen beelden met uw eigen ogen komen bekijken.

U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom in onze showroom en showtuin. Wanneer een ander tijdstip u beter uitkomt is dit natuurlijk geen probleem. Neem dan wel vooraf even contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo