Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat2 links
Achtergrond cat2 rechts
 

Versteend hout voor binnen

Versteend hout is een steensoort van 2 tot 25 miljoen jaar oud, dat is ontstaan doordat bomen onder een laag met vulkanisch as terecht zijn gekomen. Het hout komt hierdoor niet in contact met zuurstof, waardoor het niet zo snel verrot als normaal. Het hout verrot uiteindelijk toch, maar doordat dit proces langzaam geschiedt, blijft de structuur van het hout perfect bewaard.

Ons versteend hout is afkomstig uit Indonesië. Uit deze stukken versteend hout hebben we een prachtige collectie met versteend hout voor binnen kunnen samenstellen. Onze collectie versteend hout voor binnen bevat schitterende creaties versteend hout op standaard, losse versteend houten stukken, versteend houten fruitschalen, versteend houten bijzettafels, waxinelichtjes, schemerlampen en versteend houten plateaus.

Het bijzondere aan versteend hout is dat ieder stuk uniek en tussen de 2 en 25 miljoen jaar oud is.

Versteend hout voor binnen kopen?

Al onze versteend houten stukken voor binnen zijn gemakkelijk online via onze webshop te bestellen. Het is daarnaast ook mogelijk de versteend houten stukken te bewonderen in onze showroom in Someren. U kunt het gekozen stuk versteend hout vervolgens direct meenemen.

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur geopend, en u bent van harte welkom. Komt een ander tijdstip u beter uit? Geen probleem. Neem in dit geval wel vooraf even contact met ons op, zodat we samen een afspraak in kunnen plannen. Mocht u twijfelen of wij geopend zijn omdat het bijvoorbeeld om een feestdag gaat? Kijk dan op de volgende pagina met de aangepaste openingstijden.

Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo