Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat2 links
Achtergrond cat2 rechts
 

Versteend hout voor binnen

Versteend hout is een steensoort van 2 tot 25 miljoen jaar oud, dat is ontstaan doordat bomen onder een laag met vulkanisch as terecht zijn gekomen. Het hout komt hierdoor niet in contact met zuurstof, waardoor het niet zo snel verrot als normaal. Het hout verrot uiteindelijk toch, maar doordat dit proces langzaam geschiedt, blijft de structuur van het hout perfect bewaard.

Ons versteend hout is afkomstig uit Indonesië. Uit deze stukken versteend hout hebben we een prachtige collectie met versteend hout voor binnen kunnen samenstellen. Onze collectie versteend hout voor binnen bevat schitterende creaties versteend hout op standaard, losse versteend houten stukken, versteend houten fruitschalen, versteend houten bijzettafels, waxinelichtjes, schemerlampen en versteend houten plateaus.

Het bijzondere aan versteend hout is dat ieder stuk uniek en tussen de 2 en 25 miljoen jaar oud is.

Versteend hout voor binnen kopen?

Al onze versteend houten stukken voor binnen zijn gemakkelijk online via onze webshop te bestellen. Het is daarnaast ook mogelijk de versteend houten stukken te bewonderen in onze showroom in Someren. U kunt het gekozen stuk versteend hout vervolgens direct meenemen.

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur geopend, en u bent van harte welkom. Komt een ander tijdstip u beter uit? Geen probleem. Neem in dit geval wel vooraf even contact met ons op, zodat we samen een afspraak in kunnen plannen. Mocht u twijfelen of wij geopend zijn omdat het bijvoorbeeld om een feestdag gaat? Kijk dan op de volgende pagina met de aangepaste openingstijden.

Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.5

Bekijk hier alle reviews

Scherpe prijs en vlotte verzending

Hier schemerlampen van drijfhout gekocht. Overzichtelijke site, voordeligste dat ik kon vinden en ik nog vlot bezorgd. In het echt waren de lampen nóg mooier!

Wat een TOPservice

Geweldig, de 1e die ik zou aanraden bij mensen als ze op zoek zijn naar een beeld. Wij hadden een beeld met sokkel besteld en dezelfde avond kregen we nog een mail of we het wel zeker wisten... Ik vroeg me af wat er werd bedoelt, krijgen we een stuk of 6 foto's met voorbeelden van het beeld dat we uit hadden gekozen en daaruit bleek dat de sokkel helemaal niet mooi bij het beeld paste. Om een lang verhaal kort te maken; het was fantastisch dat er zo meegedacht werd waardoor we uiteindelijk de beste keuze hebben kunnen maken. Ga zo door, echt waar, complimenten van ons!!

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken