Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom, zonder tegenbericht, tussen 11.00 en 15.00 uur open

Zondag 14 juni tussen 12.00 en 15.00 uur open op afspraak, info@beeldenmarkt.nl

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Verkooplocatie Someren

Someren is de thuisbasis van HO-Jeuken. Hier is het allemaal begonnen. Wat in 2001 begon als een hobby is vanaf 2008 uitgegroeid tot een full-time onderneming. Martin en Willeke Jeuken heten u van harte welkom als u een kijkje wilt komen nemen in hun uitgebreide showtuin en showroom. In Someren is alles wat u op deze site ziet aanwezig.
Van maandag tot en met zaterdag kunt u ons, zonder afspraak, bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Buiten deze uren graag even van te voren bellen of mailen zodat we samen kunnen overleggen.

Gewijzigde openingstijden      
zondag 14 juni   geopend tussen 12.00 en 15.00 uur op afspraak graag even bellen of mailen
zondag 28 juni   geopend tussen 12.00 en 15.00 uur op afspraak graag even bellen of mailen

De openingstijden van onze showroom en beeldentuin blijven, vooralsnog, van toepassing. Mocht hier verandering in komen dan zullen wij dit op onze website vermelden. Raadpleeg dus altijd vooraf deze website.

Wilt u ons liever alleen, zonder dat er andere klanten aanwezig zijn, bezoeken? Wij bieden u de mogelijkheid om ons, vóór openingstijd op afspraak, van 10.00 tot 11.00 uur te bezoeken. Bel of mail ons van te voren.

Onze medewerkers zullen in onze showroom en beeldentuin gepaste afstand van onze klanten houden. Wij zullen de opgelegde regels, zoals deze door de regering zijn vastgesteld, respecteren.

Uiteraard kunt u altijd online bij ons bestellen. Indien gewenst maken wij graag meer detailfoto’s van een door u gekozen artikel zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. U kunt ons daarvoor mailen of bellen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

--- U kunt in Someren met een pinpas, Visa, Mastercard en contant betalen---

U bent van harte welkom op onze show- en verkooplocatie:
Brugstraat 18
5712 AZ Someren-Eind.

Brugstraat 18 Someren

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo