Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat116 links
Achtergrond cat116 rechts
 

Light Cement plantenbakken, bloemenbakken of moestuinbakken

Eigen import, met de scherpste prijzen in plantenbakken. Strak design bloembakken. UV- en vorstbestendig. Lichtgewicht.

Light cement is een homogeen mengsel van cement, afgezeefd zand, granulaten en lichtgewicht toeslagstoffen zoals fiber. Onze light cement plantenbakken zijn winterhard. Wel gaan we er daarbij vanuit dat de bodem is voorzien van een gat met rondte 5 cm en niet direct in aanraking komt met de grond en dus onder een vrije ruimte heeft. Tevens zijn onze light cement bloembakken uv-werend. Een aantal van deze light-cement bloembakken worden ook gebruikt als moestuinbakken.

Aangezien ze handmatig worden afgewerkt kan het zijn dat de kleuren enigszins afwijken. Tevens kan er door de handmatige afwerking sprake zijn van structuurverschillen. Light cement kent verschillende benamingen zoals fiberclay, fiberstone, cement en zelfs beton, betonlook maar dan niet zo zwaar.

Een Light cement bloembak is gemaakt uit relatief lichte materialen. De uitgekiende samenstelling reduceert het gewicht zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Ze zijn uv-bestendig en vorstvrij. Onze bloembakken zorgen voor jarenlang plantenplezier.

Voorkom vochtvlekken aan de buitenzijde. Stop een plastic zak aan de binnenzijdes voordat u er planten in plaatst. Oftewel plaats de planten in een plastic zak en zet ze dan in de bloembak. Wel onder in de zak, wat rust op de bodem, voldoende gaten maken zodat het water eruit kan.

Nu 10% korting bij zelf ophalen zolang onze voorraad strekt.
Graag vooraf mailen of bellen waar uw interesse naar uitgaat en wanneer u wilt aankomen. Wij zorgen dan dat uw bloembakken gereed staan.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo