Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat7 links
Achtergrond cat7 rechts
 

Een eigen collectie moderne en abstracte marmeren beelden.

Deze collectie beelden uit marmer is handgemaakt door vakmensen in Vietnam.

Het betreft een unieke collectie marmeren tuinbeelden die vanzelfsprekend ook geschikt zijn voor binnen. Ieder beeld en sokkel uit marmer is uniek doordat er telkens weer andere lijnen, kleuren en structuren in verwerkt zitten. Wij raden u aan uw keuze voor uw marmerbeeld zelf uit te komen zoeken. Het is mogelijk om onder ieder individueel beeld uit marmer een sokkel uit marmer of terrazzo te plaatsen.

Als u via onze webshop een marmer beeld bestelt maken we van te voren enkele detailfoto’s van uw keuze. Want ieder beeld en sokkel uit marmer is altijd uniek.

Een aantal marmeren beelden gaan uit de collectie. Profiteer, zolang de voorraad strekt, van een aantrekkelijke korting van 25%!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken