Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat7 links
Achtergrond cat7 rechts
 

Marmeren beelden

Bij Beeldenmarkt.nl bieden we een uitgebreide collectie marmeren tuinbeelden aan. Onze collectie marmeren beelden is afkomstig uit Vietnam en is door plaatselijke vakmensen met de hand gemaakt.

Al onze marmeren beelden zijn uniek doordat iedere marmeren steen andere lijnen, kleuren en structuren heeft. Doordat ieder beeld uniek is, raden wij u aan om uw keuze voor een marmeren beeld zelf uit te komen zoeken in onze showtuin.

Wanneer u toch liever een marmeren beeld via onze webshop besteld, zullen we van te voren enkele detailfoto’s maken van het door u gekozen beeld. U kunt hierdoor beter bepalen of de structuur van het beeld aan uw wensen voldoet. Ieder beeld is namelijk uniek.

De marmeren beelden uit onze unieke collectie zijn zowel geschikt voor buiten als binnen.

Er zijn een aantal beelden die niet meer in onze basiscollectie thuis horen. Profiteer daarbij nu (zolang de voorraad strekt) van een aantrekkelijke korting van 25%!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Prachtig Beeld.

Via internet heb ik de site gevonden van de Beeldenmarkt. Was zeer verrast van de grote keuze van Terrazzo buiten beelden. Wij hebben een beeld gekocht, en zijn hier heel blij mee.. De prijs was ook heel gunstig.Goede service. heel betrouwbaar de Fam . Jeuken

Bestelling via webshop

Via de webshop de bestelling gedaan, 2 st waxinelichten glas op stronk en een vaasje Lotus op stronk. We zijn super blij met onze bestelling. Service en contact is ook super goed, Echt een aanrader !

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken