Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Ja Nee
 
Achtergrond cat19 links
Achtergrond cat19 rechts
 

Kleurrijke glaskunst, grote collectie glascreaties

Onze glaskunst is ontworpen en gemaakt door toppers op het gebied van glassculpturen. Deze schitterende glassculpturen zijn door glaskunstenaars in het Verre Oosten, Duitsland, Polen en Tsjechië ontworpen en geproduceerd. Een wezenlijk deel zijn relatief zware en moeilijk te produceren glaskunstwerken. Daarmee bieden wij onderscheidende glasontwerpen die u elders niet tegen zult komen.

Een aantal van deze glasontwerpen zijn geschikt om aan te lichten met ledverlichting. Deze ledverlichting wordt in de sokkel geplaatst of middels een Led-plateau onder het glasstuk. De glassculpturen die aan de onderzijde blank glas hebben zijn hiervoor geschikt en krijgen met de ledverlichting een hele andere uitstraling. 's avonds kan zo'n lichtpunt dienst doen als schemerlamp. Laat u vrijblijvend informeren.

Diverse kleurrijke glassculpturen wegen tussen de 3,5 en 4,7 kg. Een deel van deze glasontwerpen bestaat uit een (1) stuk maar sommige ook uit meerdere, aan elkaar "geklonken", glascreaties.

---Voordat wij een glassculptuur laten bezorgen maken we vooraf enkele detailfoto's en vragen wij u om uw akkoord. Houdt uw e-mail in de gaten. Het komt namelijk wel eens voor dat onze mail in een spambox terecht komt.
---Al onze glascreatie worden met verzekerde waarde bezorgd zodat u geen financieel risico loopt.

Onze glassculpturen worden gezien als scherp geprijsd en worden vaak geschonken of als relatiegeschenk cadeau gedaan.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo