Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat1 links
Achtergrond cat1 rechts
 

Glaskunst

Ons aanbod glaskunst is zeer uitgebreid. We bieden een exclusieve collectie glaskunst aan in diverse vormen. Zo bieden we glaskunst aan van bekende glaskunstenaars, zoals Andriy Petrovski, maar ook glassculpturen voor binnen en gekleurde glazen vazen zijn ondergebracht in ons uitgebreide assortiment.

Hieronder vindt u een keuzemenu, waar onze glascollectie in categorieën is verdeeld. Overweegt u om een glassculptuur te bestellen, maar wilt u eerst enkele foto’s van uw keuze ontvangen? Geen probleem. Als u in dit geval contact met ons opneemt sturen wij u graag enkele foto’s via de mail. U kunt onze collectie glas natuurlijk ook altijd bij ons in de showroom komen bekijken. Wij verwelkomen u graag.

Glassculpturen voor binnen

Onze collectie glaskunst voor binnen is ontwerpen en gemaakt door echte specialisten op het gebied van glassculpturen. De schitterende glassculpturen zijn gemaakt door glaskunstenaars in het Verre Oosten, Duitsland, Polen en Tsjechië. Een groot deel uit onze collectie zijn glassculpturen die moeilijk te produceren zijn, waardoor u deze stukken niet snel elders zult tegenkomen.

Een aantal van onze glasontwerpen zijn geschikt om te verlichten met ledverlichting. Deze ledverlichting kan door middel van een led-plateau in een speciaal ontwikkelde sokkel worden geplaatst. Glassculpturen die aan de onderzijde blank glas hebben zijn geschikt om te verlichten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u hier graag over.

Gekleurde glazen vazen

Recent hebben wij onze collectie gekleurde glazen vazen kunnen uitbreiden, waardoor u nu nog gerichter kunt zoeken naar een gekleurde glazen vaas.

Ook bij onze glazen vazen is het mogelijk om vooraf per mail enkele foto’s te ontvangen, zodat u tot in detail weet wat u koopt. Wilt u graag enkele foto’s ontvangen? Neem hiervoor even contact met ons op.

Gekleurde glazen schalen

Naast dat we onze collectie met gekleurde vazen van glas hebben uitgebreid, is de collectie ook uitgebreid met gekleurde glazen schalen. Bekijk het assortiment gerust, en als u vragen heeft helpen wij u graag.

Kleurrijke glaslamp

Onze kleurrijke glaslampen hebben naast een mooi en kleurrijk uiterlijk ook de functie van een schemerlamp. Aan deze glaslamp zit een aan/uit schakelaar en de glaslamp is geschikt voor een spaarlamp.

Glaskunst van Andriy Petrovski

Onze collectie glaskunst van Andriy Petrovski bestaat uit Petrovski figuren en Petrovski ontwerpen. Petrovski is een vertegenwoordiger van de jonge generatie kunstenaars van de Lviv school van Kunstglas. Het karakter van de werken van Petrovski is bijzonder dynamisch en komt volledig overeen met het artistieke motto van de kunstenaar, namelijk: Glas in beweging.

Tuinprikkers van glas

Ook als de jaargetijden wat “somberder” zijn zorgt u met een glazen tuinprikker voor kleur in uw tuin. Ons assortiment tuinprikkers van glas bestaat uit meerdere kleuren. De glascreaties kunnen netjes op een gecoate steel worden gedraaid.

De glascreaties zijn geblazen en uitermate geschikt voor buiten. Doordat er geen water in het glas kan trekken zijn deze glazen tuinprikkers ook winterhard.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo