Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom gesloten, voor vragen naar andere mogelijkheden neem contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 0493-494677 of stuur een mail naar info@beeldenmarkt.nl

 
Achtergrond cat108 links
Achtergrond cat108 rechts
 

Collectie beelden Paul Roijmans

Onze bronsgieter en kunstenaar Paul Roijmans is met zijn creaties van brons een schitterende aanvulling op onze collectie bronzen beelden. Een deel van de gehele collectie van Paul staat tentoongesteld in onze showroom en showtuin. Dit is ook het deel van de collectie bronzen beelden dat we hebben geplaatst op onze webshop. De bronzen beelden die u hieronder ziet zijn allemaal in onze showroom te bezichtigen en eventueel meteen mee te nemen.

Paul biedt een breder aanbod aan, dan dat wij aanbieden op onze website en in onze showroom. Daarnaast biedt Paul ook bronzen creaties op maat aan. Wilt u dit bredere aanbod van Paul bekijken of denkt u aan een maatwerk bronzen creatie? Neem dan contact met ons contact op, zodat we samen af kunnen stemmen hoe u het best met Paul in contact kunt komen. Zeker niet minder belangrijk is dat u dan ook een speciale “kennismakingscode” ontvangt.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo