Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Beelden voor binnen

Bij Beeldenmarkt.nl bieden we u ook een breed en diep aanbod aan met beelden voor binnen. We beschikken over een eigen, unieke collectie met moderne en abstracte beelden uit diverse materialen zoals brons, hout en aluminium.

Hieronder ziet u ons aanbod decoratieve beelden voor binnen. Kijk het gerust even door! Om het plaatje compleet te maken kunt u uw beeld eventueel aanvullen met een bijpassende sokkel.

Bronzen beelden

Bronzen beelden zijn door vakmensen zelf ontworpen, gemaakt en volledig met de hand afgewerkt. Om een bronzen beeld volledig tot zijn recht te laten komen kunt u het plaatsen op een basaltstenen sokkel of zuil uit een ander materiaal.

Houten beelden

Onze collectie houten beelden is gemaakt uit suar hout. Dit is een tropisch hardhout dat al meer dan een eeuw in Indonesië wordt geplant. Suar hout kenmerkt zich door zijn compacte nerf met prachtige kleurschakeringen. Houten beelden zijn enkel geschikt voor binnen. Deze houten beelden kunt u echter wel buiten in een beschermde omgeving plaatsen zoals onder een overkapping.

Beeld voor binnen kopen?

Onze beelden voor binnen zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u de beelden in het echt kunt bekijken.

Van maandag tot en met zaterdag bent u tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom. Mocht een ander tijdstip u beter uitkomen? Neem dan contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo