Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat126 links
Achtergrond cat126 rechts
 

Beelden uit brons

Bij Beeldenmarkt bieden we een eigen, unieke collectie met bronzen beelden voor binnen aan.

Wij hebben een grote collectie bronzen beelden voor binnen. Van verschillende brons aanbieders hebben we de mooiste stukken voor u uitgekozen. Deze beelden zijn door diverse brons kunstenaars zelf ontworpen en met de grootste zorg gemaakt. Doordat er meerdere afgietsels van 1 object zijn gemaakt kunnen wij deze beelden tegen een zeer gunstige prijs aanbieden.

Tevens bieden wij ook een zeer exclusieve collectie bronzen beelden aan van bronsgieter Paul Roijmans. Deze beelden zijn door brons kunstenaar Paul Roijmans zelf ontworpen en gegoten. Van elk bronzen beeld is maar 1 afgietsel gemaakt en daardoor zijn dit allemaal unieke bronzen beelden.

Elk bronzen beeld is geschikt voor binnen. Om uw bronzen beeld nog beter tot haar recht te laten komen kunt u het beeld plaatsen op een sokkel uit basaltsteen of op een granieten zuil.
U kunt dus bij ons slagen voor een schitterend bronzen beeld en eventueel met een mooie zuil naar keuze.

Sokkel bij een bronzen beeld voor binnen

Een bronzen beeld is erg mooi in combinatie met een sokkel uit basaltsteen of graniet. Wanneer u het door u gewenste bronzen beeld selecteert, worden er direct suggesties getoond van basaltstenen en granieten zuilen die perfect bij het door u gekozen beeld passen.

Basaltstenen sokkels zijn van een wat exclusievere natuursteen. Basaltstenen sokkels zijn vaak identiek aan elkaar. Op uw verzoek versturen wij u bij een bestelling via onze website vooraf enkele detailfoto’s zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat de sokkel aan uw wensen voldoet.

Granieten sokkels zijn gemaakt uit het hardste en zwaarste natuursteen dat we kennen. Ons aanbod granieten sokkels bestaat uit sokkels in diverse hoogtes en breedtes. Graniet is een natuursteen, waarbij iedere sokkel een eigen en unieke structuur heeft. Ook bij een bestelling van een granieten sokkel sturen we u, op verzoek, detailfoto’s op zodat u volledig op de hoogte bent van de structuur van de sokkel die u gaat ontvangen.

Wilt u een gat in uw sokkel laten boren? Geen probleem, neem gerust contact met ons op om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.

Het maken van een bronzen beeld

Brons is een legering (samenstelling) van tin en koper. Brons is vrij zacht. Dit maakt het mogelijk om een creatie te kunnen vormen en uit te hameren.

Er zijn meerdere technieken om een bronzen beeld te maken. Bijvoorbeeld de zandgieting methode en de verloren was methode zijn twee technieken.

Brons wordt veelal in een mal gegoten. Ook kan de basis uit een andere materiaalsoort zijn gemaakt waarna er een laag brons op wordt gebracht. Dit verklaart voor een wezenlijk deel een goedkopere prijsstelling t.o.v. een hoogwaardig bronzen beeld.

Bronzen beeld kopen?

Bronzen beelden voor binnen zijn snel en gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om onze showroom in Someren te bezoeken. Hier kunt u onze collectie bronzen beelden met uw eigen ogen komen bekijken.

U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom. Wanneer een ander tijdstip u beter uitkomt is dit natuurlijk geen probleem. Neem dan wel vooraf even contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo