Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

As-gedenkornamenten - kleine urnen

Steeds vaker krijgen wij de vraag of onze decoratie van glas, brons en natuursteen ook gebruikt kan worden als urn of as-bewaarplaats. Wij bieden meerdere mogelijkheden om een kleine hoeveelheid as van een dierbare overledene te bewaren. Deze kleine urnen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Zo hebben wij urnen van glas en bronzen gedenkmonumenten.

Daarnaast zien we dat onze holle sokkels en zuilen vaak worden gebruikt als bewaarplaats voor een urn. Op deze sokkels en zuilen wordt vaak een van onze natuurstenen beelden geplaatst als gedenkmonument.

Op deze pagina staan nog meer mogelijkheden om as in te bewaren zoals terrazzo urnen, terrazzo urnenzuilen en asbewaardoosjes.

Urn van glas

Onze urnen van glas zijn hol, waardoor deze met een klein beetje as van uw overleden dierbare gevuld kunnen worden. De glassculpturen worden op een glazen plaatje bevestigd / verlijmd. Hierdoor creëert u op een bijzondere en persoonlijke manier een glazen gedenkmonument waarmee u de herinneringen aan uw dierbare levend houdt.

Bronzen gedenkmonumenten

Onze bronzen gedenkmonumenten plaatst u op een natuurstenen sokkel/zuil bv. een zuil van Chinees hardsteen. De bronzen gedenkmonumenten zijn voorzien van een holle buis/steel die men kan vullen met as van uw dierbare. Deze buis/steel wordt afgesloten met een rubber dopje. De zuil is voorzien van een gat waarin men de buis/steel van het bronzen beeldje kan plaatsen. Je kunt het bronzen gedenkmonument zowel binnen als buiten plaatsen.

Asbewaardoos

Met een asbewaardoos is het mogelijk om het as van uw dierbare op een originele manier te bewaren. Daarnaast kan de asbewaardoos ook als sokkeltje dienen voor bijvoorbeeld een glassculptuur of een bronzen beeld.

Urn zuil

Wij hebben een speciale urn zuil om een urn in te plaatsen, deze zuil wordt afgesloten met een dekselplaat. U kunt hier elk gewenst object op plaatsen, geschikt voor binnen of buiten. Het is ook mogelijk om een urn te plaatsen in een holle sokkel. De volgende sokkels zijn hiervoor geschikt: marmeren sokkels, light cement zuilen en mdf zuilen (alleen voor binnen).

Terrazzo urn

Bekijk achter deze categorie onze terrazzo urnen, voor een dierbare herinnering. Ons aanbod terrazzo urnen bestaat uit urnen in diverse afmetingen en kleuren. Daarnaast bestaat het aanbod ook uit twee pagode urn bestemmingen.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo