Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat111 links
Achtergrond cat111 rechts
 

Afrikaanse natuurstenen beelden, uit Zimbabwe

Exclusieve natuurstenen Beelden uit Zimbabwe.

Unieke abstracte handgemaakte beelden uit springstone, serpentine en opalstone. Exclusieve beelden voor zowel buiten als binnen. Van ieder natuurstenen beeld hebben we er maar eentje. Zimbabwese beeldhouwkunst wordt samengevat onder de naam Shona Kunst of Shona Art. De huidige 3e generatie beeldhouwers laat zich voor een deel leiden door Europese invloeden. 
De oorsprong van deze hele mooie collectie abstracte beelden ligt in Tengenenge, een kunstenaarsdorp in Zimbabwe.

Ieder natuurstenen beeld is uniek en winterhard. Indien niet anders aangegeven, worden alle beelden exclusief sokkel geleverd.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken