Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Zwevende producten

Elektromagnetische bases en zwevende lampen bij Beeldenmarkt.nl. Zwevende decoratie in uw woning maar ook een mooie mogelijkheid om uw productaanbod te laten zweven in uw etalage, showroom of receptie. Ook een blikvanger op een beurs of expositie! Bekijk de toepassingen bij de verschillende bases.

Dit zijn producten met elektromagnetische velden en kennen een basisstation met sterke magneten, transistors enz. Door deze bases te voeden met stroom is het mogelijk om een plateau, met ook magneten, te laten zweven. En zolang het elektromagnetisch basisstation gevoed wordt met 220 volt blijft het plateau zweven.

Het is mogelijk om op zo’n magnetische base iets te leggen of te bevestigen en te laten draaien. Hoe zwaarder de magneten zijn hoe zwaarder de voorwerpen die erop geplaatst kunnen worden mogen zijn. Beeldenmarkt.nl heeft een beperkt aantal elektromagnetische bases die een gewicht van 100 tot 2000 gram kunnen tillen oftewel laten zweven.

Hieronder onze laatste produkten met een korting vanaf 25%.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken