Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat2 links
Achtergrond cat2 rechts
 

Versteend hout

Ons versteend hout komt uit de binnenlanden van Java en andere eilanden in Indonesië. Het zijn, door onszelf geïmporteerde, decoratieve stukken versteend hout die tussen de 2 en 25 miljoen jaar oud zijn.

Versteend hout wordt gebruikt als decoratie voor binnen en buiten, als bijzettafel maar ook als grafsteen. De laatste jaren gebruiken steeds meer relaties een mooi stuk versteend hout als gedenksteen of grafmonument. Ze zoeken hun grafsteen dan bij ons in de tuin uit en plaatsen ‘m dan zelf bij hun overleden dierbare. Wij zijn daar niet op ingericht. Ook andere wensen, zoals graveren van gedenkplaten, laten we graag aan specialisten over.

Versteend hout wordt, in één adem, ook wel fossiel hout genoemd. Ieder stuk versteend hout hebben we gefotografeerd en op onze site geplaatst. Onze voorraad bestaat altijd uit meer dan 100 stukken fossiel hout en wordt regelmatig aangevuld.
Indien gewenst worden de zwaardere stukken versteend hout, tegen meerprijs, door onze externe transportdienst tot bij u aan de voordeur op een palletje bezorgd.

Bezoek onze showtuin en bekijk er onze collectie.

Meer informatie over Versteend hout: Achtergrondinformatie.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo