Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

2e Pinksterdag, 24 mei zijn we ook geopend tussen 11.00 en 15.00 uur

 
Achtergrond cat45 links
Achtergrond cat45 rechts
 

Verlichting, Spiegels, Wanddecoratie, Kandelaars

Wij hebben een leuk assortiment drijfhouten/driftwood accessoires waaronder lampen, kandelaars en spiegels. De stukjes sloophout/drijfhout welke aan het strand zijn aangespoeld worden handmatig verwerkt in deze producten. U haalt hiermee dus altijd iets unieks en duurzaams in huis. Onze voorkeur gaat ernaar uit dat u zelf een mooie houten creatie in onze showroom uit komt zoeken.
Het is ook mogelijk dat we uw keuze laten bezorgen. U krijgt dan vooraf een aantal foto’s gemaild want ieder stuk is uniek qua lijnen en kleurschakeringen.

Drijfhout spiegel

Een drijfhout oftewel driftwood spiegel wordt door ons rechtstreeks uit Indonesië geïmporteerd. Deze spiegels worden in diverse vormen en afmetingen aangeboden. De meest voorkomende drijfhouten spiegels hebben een rechthoekige en robuuste lijst. Daarnaast bieden we vierkante en ronde drijfhout spiegels aan. Een spiegel van drijfhout geeft uw interieur een unieke uitstraling.

Onderhoud van een drijfhouten spiegel

U kunt een drijfhouten spiegel afstoffen of stofzuigen met een borstel zuigmond.

Spiegel sloophout

Een spiegel van sloophout is een term die veel wordt gebruikt voor een drijfhouten spiegel. De sloophouten spiegels zijn afkomstig van het Indonesische eiland Bali. Op Bali worden stukjes sloophout die aan het strand zijn aangespoeld door de plaatselijke bevolking uitgezocht en daarna handmatig verwerkt tot een unieke spiegel. Wanneer u kiest voor een spiegel met een sloophouten lijst draagt u hierdoor ook meteen een steentje bij aan het inkomen van enkele kleinschalige lokale ondernemers op Bali. Daarnaast is de spiegel ook duurzaam omdat deze voor ± 80% uit gerecyclede materialen bestaat.

Onderhoud van een spiegel van sloophout

Een sloophouten spiegel vergt dezelfde wijze van onderhoud als een drijfhouten spiegel. U kunt deze afstoffen of stofzuigen met een borstel zuigmond.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo