Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat37 links
Achtergrond cat37 rechts
 

Vazen en Potterie

Onze unieke collectie handgemaakte vazen zijn door onszelf geïmporteerd uit Java. Ze zijn handmatig gemaakt uit terracotta en hierna op ieder hun eigen wijze afgewerkt. Onze decoratievazen zijn niet geschikt voor snijbloemen welke in water worden gezet. Het zijn, altijd weer, unieke vazen waarin decoratietakken en kunstbloemen geplaatst kunnen worden. Onze vazen zijn geschikt voor binnen. Of buiten onder een overkapping in een beschermde omgeving. Ze zijn niet winterhard.

Deze laatste (showroom) exemplaren gaan weg met een fikse korting. Geen verzending mogelijk, alleen afhalen in Someren. Zolang de voorraad strekt. Reserveer uw keuze middels info@beeldenmarkt.nl en maak tegelijk een afspraak op onze locatie Someren, om uw gewenste vaas of pot op te komen halen. Een reservering geldt voor maximaal 2 weken. Profiteer van deze aantrekkelijke korting!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken