Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond cat23 links
Achtergrond cat23 rechts
 

Urnbestemmingen

Tot 1 oktober 2016 hadden we een aparte website voor onze urnbestemmingen genaamd gedenkornamenten.nl. Het grootste deel van deze collectie is nu ondergebracht op deze pagina en op de andere pagina’s op deze site.

Op deze website staat een uitgebreide collectie, met name sokkels en zuilen, die geschikt zijn als een bewaarplaats voor uw urn. En een uitgebreid assortiment aan decoratie, bijvoorbeeld een tuinbeeld wat op zo’n urnen sokkel of urnen zuil geplaatst kan worden.

Op deze pagina staan een aantal mogelijkheden om bewaardoosjes voor as in te bewaren, zoals urnen en urnenzuilen uit terrazzo maar ook asbestemmingen uit glas. Onze urnbestemmingen kunnen zowel in huis, in uw eigen vertrouwde omgeving, als vaak ook discreet buiten in uw tuin geplaatst worden.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken