Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat23 links
Achtergrond cat23 rechts
 

Urnbestemmingen

Tot 1 oktober 2016 hadden we een aparte website voor onze urnbestemmingen genaamd gedenkornamenten.nl. Het grootste deel van deze collectie is nu ondergebracht op deze pagina en op de andere pagina’s op deze site.

Op deze website staat een uitgebreide collectie, met name sokkels en zuilen, die geschikt zijn als een bewaarplaats voor uw urn. En een uitgebreid assortiment aan decoratie, bijvoorbeeld een tuinbeeld wat op zo’n urnen sokkel of urnen zuil geplaatst kan worden.

Op deze pagina staan een aantal mogelijkheden om bewaardoosjes voor as in te bewaren, zoals urnen en urnenzuilen uit terrazzo maar ook asbestemmingen uit glas. Onze urnbestemmingen kunnen zowel in huis, in uw eigen vertrouwde omgeving, als vaak ook discreet buiten in uw tuin geplaatst worden.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken