Tuinbeelden

Wanneer u op zoek bent naar een tuinbeeld, dan bent u bij Beeldenmarkt.nl op het juiste adres. We beschikken over een grote collectie abstracte beelden voor in de tuin, of voor in huis natuurlijk. Ons aanbod tuinbeelden bestaat uit beelden welke zijn gemaakt van diverse materialen, zoals natuursteen, marmer, brons en aluminium.

Het volledige assortiment tuinbeelden is uit voorraad leverbaar. Dit maakt het mogelijk om uw tuinbeeld meteen mee naar huis te nemen bij een bezoek aan onze showtuin. Als u ervoor kiest om via onze webshop een beeld voor in de tuin te bestellen, dan wordt het beeld binnen twee tot drie werkdagen bij u thuis bezorgd.

Om uw tuinbeeld nog beter tot zijn recht te laten komen, kunt u het beeld plaatsen op een sokkel. Wanneer u klikt op een beeld dat u mooi vindt, worden er suggesties getoond voor sokkels die perfect bij het desbetreffende beeld passen. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een andere sokkel te kiezen.

Afrikaanse natuurstenen tuinbeelden

Onze collectie Afrikaanse natuurstenen tuinbeelden is afkomstig uit Zimbabwe. Deze natuurstenen tuinbeelden zijn uniek en handgemaakt uit springstone, serpentijn en opalstone. De beelden zijn winterhard, waardoor u het beeld gedurende het gehele jaar in uw tuin kunt bewonderen.

Bronzen tuinbeelden

De bronzen beelden uit ons assortiment zijn uitermate goed geschikt voor buiten, en komen bovendien schitterend tot hun recht in de tuin. De bronzen beelden uit onze collectie hebben een exclusieve en kostbare uitstraling en zijn gemaakt door echte vaklieden.

Aluminium beelden

Onze collectie aluminium beelden is afkomstig van de beeldend kunstenaar R. Willuweit uit Duitsland. Hij maakt schitterende ontwerpen die in detail altijd uniek zijn. U kunt onze aluminium kunst zowel los als in combinatie met een sokkel kopen. Het aluminium beeld wordt netjes op de sokkel bevestigd zodat het een mooie twee-eenheid wordt. In onze webshop worden deze combinaties van een aluminium beeld met sokkel compleet gepresenteerd.

Marmeren tuinbeelden

Onze marmeren tuinbeelden zijn afkomstig uit Vietnam. Hier zijn de beelden met de hand door de plaatselijke kunstenaars gemaakt. Een marmeren beeld is altijd uniek. Dit komt doordat iedere marmeren steen andere lijnen, kleuren en structuren heeft. Om deze reden raden we het daarom ook aan om uw marmeren beeld eventueel bij ons in de showtuin uit te komen zoeken.

Tuinbeeld kopen?

Onze beelden voor in de tuin zijn gemakkelijk online te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom en showtuin, hier kunt u onze volledige collectie tuinbeelden bewonderen. Omdat wij onze gehele collectie tuinbeelden op voorraad hebben, kunt u ze meteen meenemen.

Beeldentuin Someren
Beeldentuin Someren

Wij helpen u graag in onze 1.500m2 showroom & showtuin

We heten u van harte welkom. Alles wat u hier op deze site ziet staat er opgesteld. Laat u verrassen en neem er de tijd voor om al dat moois te bekijken.

Ontdek meer

Maar ook online helpen wij u graag..

  • 1. Stel uw producten online samen
  • 2. Stuur uw wenslijst naar ons door
  • 3. Wij maken extra foto's, indien gewenst
  • 4. Nu kunt u met een gerust hart online bestellen!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5

Snel antwoord op bestelling

Ook snelle, zeer degelijke, levering

Carla van den Berg

30-11-2021

Mooi bedrijf. Veel keuze.

Veel mogelijkheden . Ruime keuze.

j.p.g Jongenelen

30-11-2021

Prima ervaring.

Wat is dit?

Maria Grever

29-11-2021

Op zoek naar meer inspiratie?
Volg ons op Social Media!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Met meer dan 20 jaar ervaring helpen we u graag met een passend advies! Bel ons op of stuur ons een e-mail en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Wij zijn vandaag geopend van 11:00 tot 15:00!

Maandag
11:00 tot 15:00
Dinsdag
11:00 tot 15:00
Woensdag
11:00 tot 15:00
Donderdag
11:00 tot 15:00
Vrijdag
11:00 tot 15:00
Zaterdag
11:00 tot 15:00
Zondag
Gesloten
Brugstraat 18
5712 AZ Someren