Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

2e Pinksterdag, 24 mei zijn we ook geopend tussen 11.00 en 15.00 uur

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Tuinbeelden

Wanneer u op zoek bent naar een tuinbeeld, dan bent u bij Beeldenmarkt.nl op het juiste adres. We beschikken over een grote collectie abstracte beelden voor in de tuin. Ons aanbod tuinbeelden bestaat uit beelden uit diverse materialen, zoals tuinbeelden uit natuursteen, marmer en brons.

Het volledige assortiment tuinbeelden is uit voorraad leverbaar. Dit maakt het mogelijk om direct uw tuinbeeld mee naar huis te nemen bij een bezoek aan onze showtuin. Als u ervoor kiest om via onze webshop een beeld voor in de tuin te bestellen, dan wordt het beeld binnen twee tot drie werkdagen bij u thuis bezorgd.

Om uw tuinbeeld nog beter tot zijn recht te laten komen, kunt u het beeld plaatsen op een sokkel. Wanneer u klikt op een beeld dat u mooi vindt, worden er suggesties getoond voor sokkels die perfect bij desbetreffend beeld passen. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een andere sokkel te kiezen.

Afrikaanse natuurstenen tuinbeelden

Onze collectie Afrikaanse natuurstenen tuinbeelden is afkomstig uit Zimbabwe. Deze natuurstenen tuinbeelden zijn uniek en handgemaakt uit springstone, serpentine en opalstone. De beelden zijn winterhard, waardoor u het beeld gedurende het gehele jaar in uw tuin kunt bewonderen.

Aluminium beelden

Onze collectie aluminium beelden is afkomstig van de beeldend kunstenaar R. Willuweit uit Duitsland. Hij maakt schitterende ontwerpen die, in detail, altijd uniek zijn. U kunt onze aluminium kunst zowel los als in combinatie met een sokkel kopen. Het aluminium beeld wordt netjes op de sokkel bevestigd zodat het een mooie twee-eenheid wordt. In onze webshop worden deze combinaties van een aluminium beeld met sokkel compleet gepresenteerd.

Marmeren tuinbeelden

Ons grote aanbod marmeren tuinbeelden is afkomstig uit Vietnam. Hier zijn de beelden met de hand door de plaatselijke kunstenaars gemaakt. Een marmeren beeld is altijd uniek. Dit komt doordat iedere marmeren steen andere lijnen, kleuren en structuren heeft. Om deze reden raden we het u daarom ook aan om uw marmeren beeld bij ons in de showtuin uit te komen zoeken.

Bronzen tuinbeelden

De bronzen beelden uit ons assortiment zijn uitermate goed geschikt voor buiten, en komen bovendien schitterend tot hun recht in de tuin. De bronzen beelden uit onze collectie hebben een exclusieve en kostbare uitstraling en zijn gemaakt door echte vaklieden.

Tuinbeeld kopen?

Onze beelden voor in de tuin zijn gemakkelijk online te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom en showtuin, waar onze volledige collectie tuinbeelden te bewonderen is. Omdat wij onze gehele collectie tuinbeelden op voorraad hebben, kunt u ze direct meenemen.

U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom. Mocht een ander tijdstip u beter uitkomen? Neem dan contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677, of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo