Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat4 links
Achtergrond cat4 rechts
 

Tuinbeelden en sokkels uit terrazzo

Op deze pagina’s vindt u een zeer uitgebreide collectie tuinbeelden uit terrazzo. Moderne en abstracte ornamenten die u elders niet tegenkomt.

Ze zijn gemaakt uit 100% terrazzo of terrazzo, afhankelijk van de grootte, aangevuld met glasvezel. Terrazzo tuinbeelden waarbij de meeste ontwerpen inmiddels zijn voorzien van een UV-werende en weersbestendige coating. Wij geven daar 3-jaar garantie op.

Alle tuinbeelden die u hier op deze site ziet zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Bezoek ons in Someren of bestel ze in onze webshop.

Wilt u er een sokkel of zuil bij? Onder ieder individueel tuinbeeld op deze pagina’s ziet u enkele mogelijkheden van sokkels welke onder uw keuze tuinbeeld passen. I.v.m. de schaarste aan sokkels worden deze alleen verkocht in combinatie met een beeld. Orders voor losse sokkels ZONDER de aankoop van een beeld kunnen we daardoor helaas niet meer accepteren.

Hebt u vragen? Whatsapp ons via 06 11 23 69 49 of bel ons. Dit kan ook via 0493-494677 of mailen naar info@beeldenmarkt.nl

Samenstelling en onderhoud Terrazzo

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken