Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat6 links
Achtergrond cat6 rechts
 

Beelden uit terrazzo met glasvezel, extra groot

De beelden voor buiten en binnen zijn gemaakt uit terrazzo in combinatie met fibervezel of ook wel glasvezel genoemd. Als ze uit full terrazzo zouden zijn gemaakt zouden ze een gewicht hebben van ongeveer 300 kg. Nu i.c.m. glasvezel wegen ze ongeveer 50 – 70 kg afhankelijk van het volume.

Onze extra grote tuinbeelden kunnen nog wat groter gemaakt worden door er een sokkel uit terrazzo onder te plaatsen. Op de diverse pagina’s komt u sokkelsuggesties tegen. Deze sokkels zijn glad gepolijst of geslepen aan de zijdes. Alle sokkels zijn hol van binnen en open aan de onderzijde. I.v.m. de schaarste aan sokkels worden deze alleen verkocht in combinatie met een beeld. Orders voor losse sokkels ZONDER de aankoop van een beeld kunnen we daardoor helaas niet meer accepteren.

Onze extra grote moderne tuinbeelden is een collectie met mensfiguren.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken