Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Ja Nee
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Someren

Someren is de thuisbasis van HO-Jeuken. Hier is het allemaal begonnen. Wat in 2001 begon als een hobby is vanaf 2008 uitgegroeid tot een full-time onderneming. Martin en Willeke Jeuken heten u van harte welkom als u een kijkje wilt komen nemen in hun uitgebreide showtuin en showroom. In Someren zijn alle productgroepen van de totale collectie tuindecoratie aanwezig.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u ons, zonder afspraak, bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Buiten deze uren graag even van te voren bellen of mailen.

Openingstijden tussen Kerst en Nieuwjaar.
Zaterdag 23 december geopend van 11.00 tot 15.00 uur.
1e en 2e Kerstdag gesloten. Woensdag 27 t/m zaterdag 30 december geopend van 11.00 tot 15.00 uur.
Maandag 1 januari 2018 gesloten.
Vanaf dinsdag 2 januari zijn we weer gewoon open.

We wensen u prettige feestdagen en een Gezond en Gelukkig 2018 toe. Ook in 2018 staan we weer graag voor u klaar.

Carnavalsmaandag 12 februari 2018 gesloten.

--- U kunt in Someren zowel met een pinpas (geen creditcard) als contant betalen---

U bent van harte welkom op onze show- en verkooplocatie:
Brugstraat 18
5712 AZ Someren-Eind. (voor de navigatie nr. 12 in te toetsen).

Rondleidingen

Bij Beeldenmarkt.nl in Someren is veel te beleven. Niet alleen is er de gehele collectie te zien maar ook is er veel over te vertellen. Wat is het voor materiaal? Waar en hoe wordt het gemaakt? Enz. enz. In groepsverband is het mogelijk om u door onze showtuin, showroom en opslaghal rond te laten leiden. Bent u als vriendenclub, familie, vereniging of bedrijf op zoek naar een goedkoop uitje?

Denk dan eens aan Beeldenmarkt.nl in Someren. Groepen vanaf 10 tot maximaal 40 personen laten we graag kennismaken met onze uitgebreide collectie. Dit is gratis en een eventuele vrijwillige bijdrage gaat in onze personeelspot. Wij zorgen voor een gratis kopje koffie of thee met een plakje cake.

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op via tel.nr. 0493 494677 of mail ons via info@beeldenmarkt.nl Martin en Willeke Jeuken kijken ernaar uit.

 

Brugstraat 18 Someren

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo