Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond cat43 links
Achtergrond cat43 rechts
 

Metaal gespoten beelden

Onderstaande beelden en sokkels zijn voorzien van een metalen laag van het merk Vero Metal. Door een speciale methode in een professionele spuitcabine wordt er op de ondergrond een laag brons of koper aangebracht. Er ontstaat een sterke en duurzame gemetalliseerde bovenlaag die aan de beelden een authentieke patina uitstraling geeft. Hierdoor blijven het originele ontwerp en alle details van het gecoate object behouden. Het is echt metaal en zodoende zeer duurzaam.

Onze beelden en sokkels zijn door een uitgebreid bewerkingsproces winterhard en gaan gegarandeerd niet afbladderen.

De laatste exemplaren, 25% korting!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken