Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom en showtuin open van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur.

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Metalen wijnfleshouder

Op een originele manier uw wijnfles bewaren? Bij Beeldenmarkt.nl hebben we diverse leuke en originele wijnfleshouders van metaal in ons assortiment, zoals de varianten wijfleshouders als kok, visser of motorrijder.

Niet alleen als woondecoratie voor u zelf zijn metalen wijnfleshouders erg leuk, ook als cadeau zijn ze erg origineel en betaalbaar. Door de vele varianten is de wijnfleshouder helemaal af te stemmen op wat de ontvanger leuk vindt.

U kunt uw wijnfleshouder van metaal heel eenvoudig in onze webshop bestellen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om onze showroom in Someren te bezoeken.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.5

Bekijk hier alle reviews

Blauw/groene druppel van glas

Bij toeval kwam ik terecht op uw site en was zeer verrast. Het artikel dat ik bij u heb gekocht is prachtig. Ik ben er erg blij mee en ik vind uw bedrijf een reden om te onthouden. Ik ben ook zeer tevreden over de verpakking, zodat er niets mee kon gebeuren en de levering was zeer snel. Ik raad uw bedrijf van harte aan.

Prachtig beeldje!

Supersnelle levering, perfecte verpakking en 100% kwaliteit! Miniem minpuntje: Telefonisch contact was gejaagd en kan klantvriendelijker.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken