Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Maandag 24 en dinsdag 25 februari vanwege Carnaval gesloten.

 
Achtergrond cat53 links
Achtergrond cat53 rechts
 

Meerpaal sokkel

Een meerpaal sokkel is een sokkel met een hele historie. Onze meerpalen hebben namelijk minimaal 30 jaar in Friesland in het water gestaan, en zijn mede daardoor gehard. De meerpalen zijn gemaakt van basralocus hout. Dit is een houtsoort afkomstig uit Suriname, Frans-Guyana en Brazilië.

Iedere meerpaal is uniek. Dit heeft onder andere te maken met de geschiedenis van iedere paal. Zo zijn bij de ene meerpaal sporen van de touwen van boten te zien, en zijn op de andere meerpaal de sneden van de kapmessen te zien die door de Surinaamse bevolking zijn gebruikt.

Meerpalen sokkels en zuilen zijn winterhard, en zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het is daarnaast mogelijk om er zeer zware ornamenten, beelden en dergelijke op te plaatsen.

Aan de onderzijde van onze meerpalen zitten stelschroeven. Hierdoor is het mogelijk om uw meerpaal sokkel altijd stabiel te plaatsen.

--- Onder de afbeeldingen met de titels: ‘Diverse meerpalen, hoogte t/m 70 cm’, en ‘Diverse meerpalen, hoogte vanaf 71 cm’, staan de meerpalen in diverse maten vermeld. De sokkels hebben we echter nog niet individueel gefotografeerd. Mocht er een maat tussen zitten die aan uw wens voldoet, neem dan contact met ons op zodat we u enkele foto’s kunnen sturen. ---

Meerpaal kopen?

Wij hebben een groot assortiment meerpalen te koop. U kunt uw meerpaal kopen door deze te bestellen, of door een bezoek te brengen aan onze showroom.

U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom in onze showroom en showtuin. Wanneer een ander tijdstip u beter uitkomt is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Neem dan vooraf even contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo