Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Meerpaal sokkel

Een meerpaal sokkel is een sokkel met een hele historie. Onze meerpalen hebben namelijk minimaal 30 jaar in Friesland in het water gestaan, en zijn mede daardoor gehard. De meerpalen zijn gemaakt van basralocus hout. Dit is een houtsoort afkomstig uit Suriname, Frans-Guyana en Brazilië.

Iedere meerpaal is uniek. Dit heeft onder andere te maken met de geschiedenis van iedere paal. Zo zijn bij de ene meerpaal sporen van de touwen van boten te zien, en zijn op de andere meerpaal de sneden van de kapmessen te zien die door de Surinaamse bevolking zijn gebruikt.

Meerpalen sokkels en zuilen zijn winterhard, en zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het is daarnaast mogelijk om er zeer zware ornamenten, beelden en dergelijke op te plaatsen.

Aan de onderzijde van onze meerpalen zitten stelschroeven. Hierdoor is het mogelijk om uw meerpaal sokkel altijd stabiel te plaatsen.

--- Onder de afbeeldingen met de titels: ‘Diverse meerpalen, hoogte tot 70 cm’, en ‘Diverse meerpalen, hoogte vanaf 70 cm’, staan nog veel meer meerpalen in diverse maten vermeld. Deze sokkels hebben we echter nog niet gefotografeerd. Mocht er een maat tussen zitten die aan uw wens voldoet, neem dan contact met ons op zodat we u enkele foto’s kunnen sturen. ---

Meerpaal kopen?

Wij hebben een groot assortiment meerpalen te koop. U kunt uw meerpaal kopen door deze te bestellen via onze webshop, of door een bezoek te brengen aan onze showroom.

U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom in onze showroom en showtuin. Wanneer een ander tijdstip u beter uitkomt is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Neem dan vooraf even contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken