Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom geopend van 11.00 en 15.00 uur

 
Achtergrond cat53 links
Achtergrond cat53 rechts
 

Meerpaal sokkel

Een meerpaal sokkel is een sokkel met een hele historie. Onze meerpalen hebben namelijk minimaal 30 jaar in Friesland in het water gestaan, en zijn mede daardoor gehard. De meerpalen zijn gemaakt van basralocus en azobe hout. Dit zijn houtsoorten afkomstig uit Suriname, Frans-Guyana en Brazilië.

Iedere meerpaal is uniek. Dit heeft onder andere te maken met de geschiedenis van iedere paal. Zo zijn bij de ene meerpaal sporen van de touwen van boten te zien, en zijn op de andere meerpaal de sneden van de kapmessen te zien die door de Surinaamse bevolking zijn gebruikt.

Meerpalen sokkels en zuilen zijn winterhard, en zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Het is daarnaast mogelijk om er zeer zware ornamenten, beelden en dergelijke op te plaatsen.

Onder de afbeeldingen met de titels: ‘Diverse meerpalen, hoogte t/m 79 cm’, en ‘Diverse meerpalen, hoogte vanaf 80 cm’, staan de meerpalen in diverse maten vermeld. De sokkels hebben we echter nog niet individueel gefotografeerd. Mocht er een maat tussen zitten die aan uw wens voldoet, neem dan via info@beeldenmarkt.nl contact met ons op zodat we u enkele foto’s kunnen sturen.

Het komt voor dat deze meerpalen niet altijd volledig waterpas zijn gezaagd.
Daarom ontvangt u er op verzoek los een aantal stelschroefjes bij.

U bent van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom in onze showroom en showtuin. Wanneer een ander tijdstip u beter uitkomt is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Neem dan vooraf even contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo