Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Meerpalen

Een meerpaal heeft een hele historie.

Met een meerpaal uit basralocus hout heeft u altijd een unieke sokkel of zuil. Het basralocus hout, waar onze meerpalen uit de waterbouw van zijn gemaakt, komen oorspronkelijk uit Suriname. De brede imposante palen hebben minimaal 30 jaar in het water gestaan en zijn mede daardoor gehard. Zeer massieve en robuuste sokkels waarin vaak de sneden van de kapmessen van de Surinaamse bevolking nog te zien zijn. Andere exemplaren zijn door het klotsende water natuurlijk bewerkt. Dus zijn ze altijd uniek. Sokkels en zuilen uit meerpalen zijn altijd winterhard en zowel voor binnen als buiten geschikt. Ook kunt u er zeer zware ornamenten, beelden en dergelijke op plaatsen.
Onze meerpalen hebben stelschroeven. Daardoor is uw sokkel of voet altijd stabiel te plaatsen.

Een meerpaal als sokkel of zuil is getekend en gevormd door het verleden.

--- bekijk ons laatste foto in deze rubriek. Daarin staan nog veel meer sokkels vermeld welke we nog niet gefotografeerd hebben---

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken