Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat7 links
Achtergrond cat7 rechts
 

Marmeren beelden

Bij Beeldenmarkt.nl bieden we een uitgebreide collectie marmeren tuinbeelden aan. Onze collectie marmeren beelden is afkomstig uit Vietnam en is door plaatselijke vakmensen met de hand gemaakt.

Al onze marmeren beelden zijn uniek doordat iedere marmeren steen andere lijnen, kleuren en structuren heeft. Doordat ieder beeld uniek is, raden wij u aan om uw keuze voor een marmeren beeld zelf uit te komen zoeken in onze showtuin.

Wanneer u toch liever een marmeren beeld via onze webshop besteld, zullen we van te voren enkele detailfoto’s maken van het door u gekozen beeld. U kunt hierdoor beter bepalen of de structuur van het beeld aan uw wensen voldoet. Ieder beeld is namelijk uniek.

Dit geldt ook voor onze marmeren sokkels. Deze zuilen zijn gemaakt uit verlijmde marmeren platen.

De marmeren beelden en sokkels uit onze unieke collectie zijn zowel geschikt voor buiten als binnen.

Er zijn een aantal beelden met de marmeren sokkels die niet meer in onze basiscollectie thuishoren. Profiteer daarbij nu van een aantrekkelijke korting. Zolang onze voorraad strekt.

Sokkel bij een marmeren beeld

Het is mogelijk om onder ieder beeld van marmer een sokkel uit marmer of terrazzo te plaatsen. Op deze pagina vindt u het aanbod van onze sokkels en zuilen uit marmer en terrazzo. Bij ieder marmeren beeld worden suggesties gegeven welke sokkels perfect bij het beeld passen.

Onze marmeren sokkels zijn winterhard en hol van binnen. De bovenplaat ligt los op de sokkel. Evenals bij marmeren beelden sturen we u bij de bestelling van een marmeren sokkel eerst een aantal detailfoto’s op. Want de structuur van het marmer is altijd uniek. Wij willen er namelijk van overtuigd zijn dat we u een product toesturen dat u ook mooi vindt.

Wat is marmer?

Marmer is een materiaal dat tot het carbonaatgesteente behoort. Marmer kan de mineralen calciet, dolomiet en aragoniet bevatten. Deze mineralen geven het gesteente de kenmerkende kleuren en marmering. Doordat iedere steen uit een andere mix van mineralen bestaat, is ieder marmeren beeld uniek.

Onderhoud van marmeren tuinbeelden

Om uw marmeren tuinbeeld mooi te houden raden wij u aan om uw beeld periodiek met was te behandelen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een blanke bijen- en boenwas gebruiken, maar ons advies is om hiervoor marmerpoets te gebruiken. U kunt dit met een gewone schilderkwast op het beeld aanbrengen. Laat de was drogen en wrijf deze hierna uit met een doek of fijne staalwol ‘0’ of ’00’.

Bij het onderhouden van uw marmeren tuinbeeld is het belangrijk dat het beeld droog is en dat de temperatuur minimaal 15 graden Celsius is. Bij voorkeur vindt het onderhoud plaats wanneer de zon schijnt. Dit geeft namelijk een betere hechting van de was en deze wrijft hierna ook gemakkelijker uit.

Beeld van marmer kopen?

Een marmeren beeld is gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Ook is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom en showtuin, waar u onze collectie marmeren beelden en sokkels kunt bekijken.

Van maandag tot en met zaterdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur bent u van harte welkom. Wanneer een ander tijdstip u beter uitkomt is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Neem dan vooraf wel even contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.5

Bekijk hier alle reviews

Scherpe prijs en vlotte verzending

Hier schemerlampen van drijfhout gekocht. Overzichtelijke site, voordeligste dat ik kon vinden en ik nog vlot bezorgd. In het echt waren de lampen nóg mooier!

Wat een TOPservice

Geweldig, de 1e die ik zou aanraden bij mensen als ze op zoek zijn naar een beeld. Wij hadden een beeld met sokkel besteld en dezelfde avond kregen we nog een mail of we het wel zeker wisten... Ik vroeg me af wat er werd bedoelt, krijgen we een stuk of 6 foto's met voorbeelden van het beeld dat we uit hadden gekozen en daaruit bleek dat de sokkel helemaal niet mooi bij het beeld paste. Om een lang verhaal kort te maken; het was fantastisch dat er zo meegedacht werd waardoor we uiteindelijk de beste keuze hebben kunnen maken. Ga zo door, echt waar, complimenten van ons!!

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken