Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat33 links
Achtergrond cat33 rechts
 

Koraalstenen op basaltstenen sokkel. Jura Gatensteen.

Het belangrijkste kenmerk van Jura-gatensteen is dat het een uiterst grillige licht beige steensoort is met veel gaten.

Bij deze koraalsteen is er sprake van versteende zeealgen, die door tektonische verschuivingen in de bergen in Indonesië zijn beland. De grillige vormen en gaten zijn in de loop van miljoenen jaren door de natuur gevormd. Deze gatenstenen zijn door middel van een rvs-pijpje vastgezet op een basaltstenen sokkel. Ook de voet is uit basaltsteen. Deze koraalstenen zijn altijd unieke objecten welke ook in de winter buiten mogen blijven staan.

Deze decoratieve Jura gatenstenen op een natuurlijke stenen sokkel zijn exclusief te koop bij beeldenmarkt.nl. Dankzij de overname van een restpartij met een forse korting. Vanaf € 595,00 voor € 199,50.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken