Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Plantenbak PLANT40 - Gegalvaniseerd

240218_gronfeld_plant40_40x40_0224-_2048px_product

Plantenbak PLANT40 - Gegalvaniseerd

  • Afmetingen:
    Bodem:

Maak uw keuze om te bestellen
€ 114,00

Aanvullende informatie

  • Hoogte40 cm.
  • MateriaalPlaatstaal

Levertijd 2-3 weken.

GRÖNFELD PLANT40 een stijlvolle design plantenbak gemaakt van gegalvaniseerd ijzer. Met het unieke klik - systeem kunnen er combinaties gemaakt worden in de breedte en lengte door de 25, 40, 60, 80 en 120 cm. maten te combineren. Bijna alle uitvoeringen zijn leverbaar met een bodemplaat en wielen met rem. Hierdoor wordt de hoogte 47 cm.

Er is een verscheidenheid van combinaties mogelijk met de, GRÖNFELD PLANT Collectie, hetzij vrijstaand, verhoogd of verlengd. Maximale flexibiliteit door de verscheidenheid in diverse modules om zo allerlei creaties te creëren buiten in de tuin, op terras en balkon of binnen.

Koppel twee PLANT40 op elkaar om een hoogte van 80cm. te realiseren.

Alle modellen zijn ontworpen en verstevigd met een u-profiel aan de boven -en onderkant waardoor er een maximale stevigheid en stabiliteit ontstaat, zelfs bij lange breedtes.

GRÖNFELD PLANT40 Gegalvaniseerd ijzer is beschermd tegen slijtage dankzij een beschermende zinkcoating. Naarmate de tijd verstrijkt krijgt het een matte uitstraling.

Zelfmontage zonder gereedschap.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

E.M. Berntsen 's-Gravenhage (Nederland) - 21-5-2019

???

Alles is goed en optijd aangekomen

R Van Rest Oosterhout (Nederland) - 20-5-2019

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken