Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Grönfeld plantenbakken

Stel zelf uw plantenbak samen! Bepaal materiaal, diepte en lengte van uw bloembak en combineer.

Levertijd 2-3 weken.

Grönfeld, design van hoge kwaliteit

Beeldenmarkt is dealer van Grönfeld. Grönfeld is een Deens designbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van onder andere plantenbakken, bloemenbakken en moestuinbakken.

Deze plantenbakken zijn zowel geschikt voor binnen in uw woning, kantoor of showroom. Maar ook voor buiten zoals in uw tuin op uw terras, balkon en dakterras.

Het Deense Grönfeld heeft vele flexibele oplossingen en wortels in de Scandinavische design traditie. Het onderscheidende van de Grönfeld plantenbakken is het modulair systeem.

U bepaalt zelf de grootte en breedte. Als u het daarover eens bent stelt u uw plantenbak zelf samen. Deze bloembak of moestuinbak kan uit één of meerdere modules bestaan. En zijn in elkaar te zetten en te combineren met een uniek kliksysteem. Klik en klaar zonder gereedschap.

Een product met vele toepassingen bijv.:

  • vier delen, zonder bodem, vormen een plantenbak;
  • deze delen ook met een bodem en eventueel wieltjes;
  • stapelbare bloembak zonder middenstuk;
  • stapelbare plantenbak met middenstuk waarbij in het onderste deel geen potgrond hoeft te worden geplaatst;
  • samengevat, vrijstaand, verhoogd of verlengd;

Verder nog uit te breiden met een bankje en eventueel andere accessoires zoals bodemplaten, tussenplaten, verstevigingsprofielen en koppelclips.

Alle modellen zijn ontworpen en verstevigd met een u-profiel aan de boven- en onderkant. Hierdoor ontstaat er een maximale stevigheid en stabiliteit, zelfs bij langere plantenbakken.

Leverbaar in:

  • Bloembak uit plaatstaal dikte 1,25 mm, roestversie, corrodeert uniek door weersinvloeden na 2 à 3 maanden.
  • Plantenbak uit ijzer, gegalvaniseerd. De dikte is 1,25 mm en is beschermd tegen slijtage dankzij een beschermende zinkcoating. In de loop der tijd krijgen deze gegalvaniseerde plantenbakken een matte uitstraling.
  • Plantenbak, hoogwaardig gepoedercoate witte uitvoering, is gemaakt van aluminium en corrosie vrij.
  • Bloemenbak, hoogwaardig gepoedercoate zwarte uitvoering, is gemaakt van aluminium en corrosie vrij.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken