Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom en showtuin open van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur.

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Glaspalen in een poedergecoate bak met LED verlichting

glaskunst1_product

Glaspalen in een poedergecoate bak met LED verlichting

€ 1495,00 1995,00

Aanvullende informatie

Exclusief ontwerp van glaspalen in gecoate metalen bak aangelicht met een felle led lichtbron. (er worden er maximaal 25 stuks van gemaakt)

Introductieprijs van € 1.995,00 nu € 1.495,00.

Dit decoratieve product, voor binnen en buiten, is, in opdracht van Martin en Willeke Jeuken van Beeldenmarkt.nl ontworpen en gemaakt in Nederland. De metalen bak is, gebogen, in elkaar gelast, verzinkt en hierna gecoat. Dit geldt ook voor de palenhouders en “petjes” op de glaspalen. In de metalen bak zijn gaten geboord zodat er geen water in kan blijven staan. De zes glaspalen zijn gemaakt uit gerecycled glas. Glas wat in een mal is gegoten en hierna bewerkt. Doordat dit hergebruikt blank glas op deze wijze is verwerkt kan het zijn dat het niet helemaal egaal is. U mag zelf een keuze maken uit hoogtes van 150, 125, 100, 75 en 50 cm.

De lichtbron is een waterbestendige ledlamp waarover een plexiplaat is gelegd. Hierdoor blijft er geen water in staan. De palen staan op een zodanige afstand van elkaar dat ze individueel kunnen worden schoongemaakt. In de bak komen sierstenen te liggen. Deze worden standaard bijgeleverd. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat er door uzelf bloemen of (hang)plantjes in worden geplaatst. Als u zonder sierstenen geleverd wilt hebben ontvangt u een korting van € 25,00.

Wilt u deze keuze bestellen?
U betaalt geen € 1.995,00 maar € 1.495,00.
Levering uiterlijk 6 weken na ontvangst van een aanbetaling van 25%. Als de aanbetaling is ontvangen wordt per omgaande de opdracht tot productie gegeven.

Wilt u bestellen of heeft u vragen? Bel 0493 494677 en vraag naar Martin Jeuken of mail naar info@beeldenmarkt.nl

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo