Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat18 links
Achtergrond cat1 rechts
 

Figuren Petrovski

Petrovski is een topkunstenaar op glasgebied. Altijd weer unieke glassculpturen van Andriy Petrovski met versmolten opliggende structuren en oxides. Ze worden met de hand gemaakt en dit proces wordt uitgevoerd in een glasoven met een hitte van meer dan 1100 gr. C.

Deze glassculptuur toont excellent vakmanschap gecombineerd met verfijnde esthetiek van de kunstenaar Petrovski.

Andriy Petrovski geeft ook les aan potentiële kunstenaars op de universiteit in de Oekraïne. Hij is een internationaal gewaardeerde en onderscheidende glaskunstenaar. De door Andriy Petrovski ontwikkelde technieken en texturen zijn authentiek en vernieuwend en vormen de basis van zijn herkenbare en dynamische stijl.

Uitzonderlijke kwaliteit

De glaskunst objecten van Andriy Petrovski worden door kunstliefhebbers en journalisten wereldwijd beschouwd als van een uitzonderlijke artistieke en technische kwaliteit.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.5

Bekijk hier alle reviews

Scherpe prijs en vlotte verzending

Hier schemerlampen van drijfhout gekocht. Overzichtelijke site, voordeligste dat ik kon vinden en ik nog vlot bezorgd. In het echt waren de lampen nóg mooier!

Wat een TOPservice

Geweldig, de 1e die ik zou aanraden bij mensen als ze op zoek zijn naar een beeld. Wij hadden een beeld met sokkel besteld en dezelfde avond kregen we nog een mail of we het wel zeker wisten... Ik vroeg me af wat er werd bedoelt, krijgen we een stuk of 6 foto's met voorbeelden van het beeld dat we uit hadden gekozen en daaruit bleek dat de sokkel helemaal niet mooi bij het beeld paste. Om een lang verhaal kort te maken; het was fantastisch dat er zo meegedacht werd waardoor we uiteindelijk de beste keuze hebben kunnen maken. Ga zo door, echt waar, complimenten van ons!!

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken