Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Eikenhouten sokkels

Onze, geschaafde of geschuurde, eikenhouten sokkels zijn gemaakt van Europees eiken. Door droging kunnen er meerdere barsten in het hout ontstaan. Als u uw eiken sokkel buiten zet wordt deze in de loop der tijd grijzer.

We kunnen onze eikenhouten zuilen niet op maat zagen en leveren dus geen maatwerk sokkels. Ons gehele aanbod met de diverse afmetingen en prijzen staan altijd actueel online. Wilt u uw sokkel, of als u er een bijzettafeltje van maakt, regelmatig verplaatsen? Dat hoeft geen probleem te zijn als u er draaibare wieltjes onder monteert.

Bekijk de afmetingen en prijzen bij de product afbeeldingen hieronder. U kunt uw keuze middels e-mail aan ons doorgeven. U ontvangt daarna enkele foto's van de gekozen sokkel.

Tevens is het mogelijk om een sokkel te laten verzenden.
De verzendkosten van een sokkel van 0-25 kg. bedragen € 9,50. Voor een sokkel vanaf 26 kg. bedragen de verzendkosten € 27,50. 

Voor meer informatie: info@beeldenmarkt.nl.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Prachtig Beeld.

Via internet heb ik de site gevonden van de Beeldenmarkt. Was zeer verrast van de grote keuze van Terrazzo buiten beelden. Wij hebben een beeld gekocht, en zijn hier heel blij mee.. De prijs was ook heel gunstig.Goede service. heel betrouwbaar de Fam . Jeuken

Bestelling via webshop

Via de webshop de bestelling gedaan, 2 st waxinelichten glas op stronk en een vaasje Lotus op stronk. We zijn super blij met onze bestelling. Service en contact is ook super goed, Echt een aanrader !

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken