Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Hemelvaartsdag 30 mei geopend van 11.00 tot 15.00 uur. 

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Eikenhouten sokkels

Onze, geschaafde of geschuurde, eikenhouten sokkels zijn gemaakt van Europees eiken. Door droging kunnen er meerdere barsten in het hout ontstaan. Als u uw eiken sokkel buiten zet wordt deze in de loop der tijd grijzer.

We kunnen onze eikenhouten zuilen niet op maat zagen en leveren dus geen maatwerk sokkels. Ons gehele aanbod met de diverse afmetingen en prijzen staan altijd actueel online. Wilt u uw sokkel, of als u er een bijzettafeltje van maakt, regelmatig verplaatsen? Dat hoeft geen probleem te zijn als u er draaibare wieltjes onder monteert.

Bekijk de afmetingen en prijzen bij de product afbeeldingen hieronder. U kunt uw keuze middels e-mail aan ons doorgeven. U ontvangt daarna enkele foto's van de gekozen sokkel.

Tevens is het mogelijk om een sokkel te laten verzenden.
De verzendkosten van een sokkel van 0-25 kg. bedragen € 9,50. Voor een sokkel vanaf 26 kg. bedragen de verzendkosten € 27,50. 

Voor meer informatie: info@beeldenmarkt.nl.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Glassculpturen

Onlangs hebben wij twee glassculpturen besteld en na een aantal dagen ontvangen. Ze waren prima verpakt en wij zijn er erg blij mee. Precies zo als ik het mij had voorgesteld.

Snel, goed, met een klein foutje.

Bij het zoeken op internet de juiste sculptuur gevonden ter vervanging van een gesneuveld exemplaar dat bij een andere leverancier al tijden niet meer lever/bestelbaar is. Na een bijzonder vriendelijk telefoongesprek, ter verificatie van de voorraad, direct dezelfde ochtend op de website besteld. De volgende dag werd de sculptuur, perfect verpakt, in de avond reeds bezorgd. Dit zou het eind van de beoordeling moeten zijn ware het niet dat de dag er op volgend nogmaals eenzelfde pakket werd aangeboden. Een telefoontje bezorgde een DHL retourformulier per e-mail zodat dit pakket weer snel afgegeven kon worden bij het dichtstbijzijnde service punt.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken