Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Eikenhouten sokkels

Onze, geschaafde of geschuurde, eikenhouten sokkels zijn gemaakt van Europees eiken. Door droging kunnen er meerdere barsten in het hout ontstaan. Als u uw eiken sokkel buiten zet wordt deze in de loop der tijd grijzer.

We kunnen onze eikenhouten zuilen niet op maat zagen en leveren dus geen maatwerk sokkels. Ons gehele aanbod met de diverse afmetingen en prijzen staan altijd actueel online. Wilt u uw sokkel, of als u er een bijzettafeltje van maakt, regelmatig verplaatsen? Dat hoeft geen probleem te zijn als u er draaibare wieltjes onder monteert.

Bekijk de afmetingen en prijzen bij de product afbeeldingen hieronder. U kunt uw keuze middels e-mail aan ons doorgeven. U ontvangt daarna enkele foto's van de gekozen sokkel.

Tevens is het mogelijk om een sokkel te laten verzenden.
De verzendkosten van een sokkel van 0-25 kg. bedragen € 7,95. Voor een sokkel vanaf 26 kg. bedragen de verzendkosten € 24,50. 

Voor meer informatie: info@beeldenmarkt.nl.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.3

Bekijk hier alle reviews

Indonesische vaas op stronk

Na een lange zoektocht hadden wij eindelijk onze vaas op stronk gevonden bij beeldenmarkt.nl. Wij konden kiezen uit een ruim assortiment, maar één sprong er echt uit. Na een mailtje gestuurd te hebben aan het info adres, kregen wij een uiterst vriendelijke mail terug dat de door ons gekozen stronk nog steeds beschikbaar was. De levering volgde 2 dagen later, keurig en veilig verpakt. Ook werden we verrast door een hartelijk woord van de eigenaar, geweldig! Wij zijn ontzettend blij en kunnen iedereen aanraden om op beeldenmarkt.nl te bestellen! Wij zullen dat zeker ook nog vaker doen!

2 producten gekocht

mooie winkel, prachtige cadeaux

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken