Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Chinees Hardstenen sokkel

Onze sokkels uit Chinees hardsteen worden ook wel Chinees marmer genoemd. Het betreffen gladde gepolijste sokkels maar ook gebrande sokkels oftewel zuilen. Deze marmeren sokkels uit natuursteen zijn altijd uniek. Als u via onze webshop bestelt krijgt u altijd voordat we tot verzending overgaan, voor ons vanzelfsprekend, een aantal detailfoto’s. Onze Chinees hardstenen sokkels zijn namelijk altijd uniek doordat het natuursteen is. De structuur van vlekken en/of lijnen zijn altijd uniek. Wij willen er graag van overtuigd zijn dat wij iets bij u laten bezorgen wat u ook mooi vindt. Reinigen kan met een sopje en een afwasborstel. Als een afwasborstel te groot is voor de groeven kunt u een oude tandenborstel gebruiken. De gladde sokkels worden donkerder als u er lijnzaadolie met een doek opbrengt.

Sommige sokkels zijn voorzien van een plateau. De afmetingen van het plateau bedragen 20*20*4 cm.

Het is mogelijk om een bevestigingsgat in een sokkel te laten boren. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Prachtig Beeld.

Via internet heb ik de site gevonden van de Beeldenmarkt. Was zeer verrast van de grote keuze van Terrazzo buiten beelden. Wij hebben een beeld gekocht, en zijn hier heel blij mee.. De prijs was ook heel gunstig.Goede service. heel betrouwbaar de Fam . Jeuken

Bestelling via webshop

Via de webshop de bestelling gedaan, 2 st waxinelichten glas op stronk en een vaasje Lotus op stronk. We zijn super blij met onze bestelling. Service en contact is ook super goed, Echt een aanrader !

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken