Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat108 links
Achtergrond cat108 rechts
 

Bronzen beelden

Bij Beeldenmarkt bieden we een eigen, unieke collectie bronzen beelden voor buiten aan.

We hebben een grote collectie bronzen beelden voor buiten. Onze collectie is afkomstig van meerdere brons aanbieders, waar we zelf de mooiste stukken voor u hebben uitgekozen. De bronzen beelden zijn door de kunstenaars zelf ontworpen en met de grootste zorg gemaakt. Doordat er meerdere afgietsels van 1 object zijn gemaakt kunnen wij deze beelden tegen een zeer gunstige prijs aanbieden.

Daarnaast bieden wij ook een zeer exclusieve collectie bronzen beelden aan van bronsgieter Paul Roijmans. Deze beelden uit brons zijn door brons kunstenaar Paul Roijmans zelf ontworpen en gegoten. De beelden zijn allemaal uniek, doordat er van elk beeld maar één afgietsel is gemaakt.

Onze collectie bronzen beelden is perfect geschikt voor buiten. Om uw bronzen beeld buiten nog beter tot haar recht te laten komen kunt u het beeld plaatsen op een sokkel uit basaltsteen of een granieten zuil.

Sokkel bij een bronzen beeld voor buiten

Zoals hierboven al kort is beschreven is een bronzen beeld erg mooi in combinatie met een sokkel uit basaltsteen of graniet. Wanneer u het door u gewenste bronzen beeld selecteert op de website, worden er direct suggesties van basaltstenen en granieten zuilen getoond die perfect bij het door u gekozen bronzen beeld voor buiten passen.

Basaltstenen is een wat exclusievere natuursteen, en sokkels van basaltstenen zijn vaak identiek aan elkaar. Mocht u willen, dan kunnen wij u alvorens een bestelling op onze website altijd enkele detailfoto’s sturen, zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat de sokkel aan uw wens voldoet.

Graniet is de zwaarste natuursteen die we kennen. Onze collectie granieten sokkels bestaat uit sokkels in diverse hoogtes en breedtes. Iedere granieten sokkel heeft een eigen unieke structuur. Hierdoor versturen we u, op verzoek, ook alvorens een bestelling van een granieten sokkel detailfoto’s op, zodat u volledig op de hoogte bent van de structuur van de sokkel die u gaat ontvangen.

Wilt u een gat in de sokkel laten boren? Geen probleem, neem hiervoor contact met ons op om de prijzen en mogelijkheden te bespreken.

Het maken van een bronzen beeld

Brons is vrij zacht en een samenstelling van tin en koper. Doordat brons vrij zacht is, is het mogelijk om een creatie te kunnen vormen en uithameren.

Brons wordt veelal in een mal gegoten. Ook kan de basis voor een beeld uit een andere materiaalsoort zijn gemaakt, waarna er een laag brons op wordt gebracht. Dit verklaart voor een wezenlijk deel een goedkopere prijsstelling t.o.v. een hoogwaardig bronzen beeld voor buiten.

Bronzen beeld kopen?

Bronzen beelden voor buiten zijn snel en gemakkelijk online te bestellen. Ook is het mogelijk om onze bronzen beelden voor buiten in onze showtuin in Someren te bewonderen. Van maandag tot en met zaterdag bent u tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom in onze showtuin. Komt een ander tijdstip u beter uit? Geen probleem! Neem dan vooraf even contact met ons op, zodat we samen een afspraak kunnen inplannen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl. Wij helpen u graag verder!

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo