Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Bronzen beelden

Bij Beeldenmarkt bieden we een eigen, unieke collectie bronzen beelden aan. De bronzen beelden uit ons assortiment zijn gemaakt door echte vaklieden. Ons aanbod bronzen beelden is door de vakmensen zelf ontworpen en volledig met de hand afgewerkt.

Beelden van brons zijn nog altijd erg gewild, en dat begrijpen wij volkomen. Een bronzen beeld geeft een exclusieve, kostbare en tijdloze uitstraling.

De bronzen beelden uit onze collectie komen zowel in huis als in de tuin schitterend tot hun recht. Om uw bronzen beeld nog beter tot haar recht te laten komen kunt u het beeld plaatsen op een sokkel uit basaltsteen of een granieten zuil.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Prachtig Beeld.

Via internet heb ik de site gevonden van de Beeldenmarkt. Was zeer verrast van de grote keuze van Terrazzo buiten beelden. Wij hebben een beeld gekocht, en zijn hier heel blij mee.. De prijs was ook heel gunstig.Goede service. heel betrouwbaar de Fam . Jeuken

Bestelling via webshop

Via de webshop de bestelling gedaan, 2 st waxinelichten glas op stronk en een vaasje Lotus op stronk. We zijn super blij met onze bestelling. Service en contact is ook super goed, Echt een aanrader !

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken