Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

2e Pinksterdag, 24 mei zijn we ook geopend tussen 11.00 en 15.00 uur

 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Bezorgservice van onze tuindecoratie

Wilt u uw keuze laten bezorgen?
Indien u rechtstreeks via onze webshop besteld, worden deze bezorgkosten apart gespecificeerd weergegeven. Zie hieronder de rubriek Verzendkosten.

Bezorging door DHL

Tot ongeveer 30 kg wordt uw bestelling bezorgd door een medewerker van DHL. De eerste bezorging van uw bestelling vindt, normaal gesproken, plaats op de eerstvolgende werkdag nadat uw bestelling door een medewerker van DHL bij ons is opgehaald. Als bezorging door de DHL-medewerker niet lukt kunt u uw pakket bij een DHL-distributiepunt zelf ophalen. U kunt uw bestelling via track en trace volgen.

Bezorging door Transportbedrijf Gebrs. Van Eijk uit Asten.

Een grotere en/of zwaardere bestelling, bestemming Nederland en België, wordt met een vrachtauto bezorgd door een medewerker van Transportbedrijf Gebrs. Van Eijk uit Asten. Deze bezorgingen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Uw bestelling kan in een houten krat bezorgd worden. Pas op voor de spijkers bij het uitpakken. Op de afleverdatum kunt u vanaf 08.00 uur met een medewerker van Gebrs. van Eijk via telefoonnummer 0493-348880 afstemmen wat de verwachte bezorgtijd is. Deze transporteur biedt uw zending eenmaal aan. De levering vindt plaats tot de voordeur op de begane grond of zover met een elektrische palletwagen mogelijk is. Indien de medewerker uw zending niet bij u, of uw buren, achter kan laten worden de verzendkosten nogmaals in rekening gebracht.

Let op. Voor bezorging in een groot deel van Amsterdam en op de Waddeneilanden moeten wij u een hoger bedrag rekenen aangezien onze transporteur daar met zijn vrachtauto niet mag bezorgen. Uw bestelling dient dan te worden doorgegeven aan een andere distributeur. De extra kosten bedragen € 25,00 excl. btw. De hogere tarieven gelden in ieder geval voor de postcodes 1011 t/m 1013, 1015 en 1018 en de Waddeneilanden. Dit kan ook gelden voor bepaalde gebieden in de grotere steden. Bent u ervan op de hoogte dat een vrachtauto bij u niet mag bezorgen? Laat het ons dan vooraf weten. Misschien kunnen we dan samen naar een oplossing zoeken. Dit voorkomt extra kosten.

Bezorging in het buitenland, behalve België, wordt verzorgd door Transportservice Dachser.

Een grotere en/of zwaardere pallet, bezorging Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg, wordt met een vrachtauto bezorgd door een medewerker van Dachser.

Als extra service wordt u vooraf door een medewerker van Dachser gebeld om een bezorgafspraak te maken. Dit is meestal twee of drie werkdagen nadat uw bestelling bij ons is opgehaald.

Wij hanteren de volgende verzendkosten:  
Verzendmethode: Verzendkosten:
   
Afhalen Gratis
   
Nederland  
Pakketpost Nederland incl. verzekerde waarde €   9,50
Kleine pallet Nederland € 34,50
Grote pallet Nederland € 47,50
   
België  
Pakketpost België € 14,50
Kleine pallet België € 39,50
Grote pallet België € 52,50
   
Duitsland  
Pakketpost 0-25 kg. Duitsland € 14,50
Kleine pallet 50-100 kg. Duitsland € 57,50
Grote pallet >100 kg. Duitsland € 69,50
   
Luxemburg  
Pakketpost 0-25 kg. Luxemburg € 14,95
Kleine pallet 50-100 kg. Luxemburg € 59,50
Grote pallet >100 kg. Luxemburg € 74,50
   
Oostenrijk  
Pakketpost Oostenrijk € 17,50
Kleine pallet 50-100 kg. Oostenrijk € 79,50
Grote pallet >100 kg. Oostenrijk € 107,50
   
Bij het toevoegen van een product aan de winkelwagen
wordt direct de voordeligste verzendmethode getoond.
 
Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo