Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Ja Nee
 
Achtergrond links
Achtergrond rechts
 

Bestellen van onze tuindecoratie

U kunt, volledig geautomatiseerd, bestellen via onze webshop. Dan hebben we automatisch al de gegevens die we nodig hebben om deze service naar ieders tevredenheid uit te voeren. Meer informatie treft u aan bij de rubriek Bezorgservice.

Gaat uw voorkeur ernaar uit om vooraf telefonisch of via mail af te stemmen? Bel 0493 49 46 77 in Someren. Dan wordt u te woord gestaan door Martin of Willeke Jeuken. Mailen kan via info@beeldenmarkt.nl.

Betaalmogelijkheden

  • Bij het afhalen van uw bestelling kunt u contant of via pin betalen.
  • Omnikassa, de nieuwe betaalvorm via Ideal.
  • Overboeking, U draagt zelf zorg voor de betaling aan ons. Vriendelijk verzoek om het factuur- of ordernummer er bij te vermelden. Zie hieronder voor de benodigde bankgegevens.
  • PayPal, wij rekenen u de kosten die door deze betaalservicedienst aan ons in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen 3,4% over het totaalbedrag. Ons, aan PayPal, gekoppeld e-mailadres is info@ho-jeuken.nl .

Bankgegevens:
IBAN-nummer: NL30 RABO0178034770
BIC/Swift Code: RABONL2U
Naam bank: Rabobank Peelland Zuid

bestellen

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Kolom en urnen

Op zoek naar een passende kolom, ben ik hier terecht gekomen. De bestelling verliep vlot, en ik werd middels diverse mailtjes netjes op de hoogte gehouden . Ook het afleveren ging in principe prima. Helaas was het zuiltje kapot. Na contact opgenomen te hebben kwam een nieuw exemplaar een paar dagen later. Kortom, goed behandeld en prima afgewerkt.

Perfect

Perfect geregeld. Van begin tot eind was alles onder controle. Snelle en goede levering van de goederen. Keurig verpakt. Ik kom hier graag nog een keer terug.

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2017 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken