Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Showroom, zonder tegenbericht, tussen 11.00 en 15.00 uur open.
Nu tot 15 april 2020 gratis verzending vanaf € 75,00 bestelwaarde.

 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Beelden voor binnen en buiten

Bij Beeldenmarkt.nl bieden we u een breed en diep aanbod aan met beelden, voor zowel, binnen als buiten. We beschikken over een eigen, unieke collectie met moderne en abstracte beelden uit diverse materialen zoals natuursteen, terrazzo, brons en hout.

Onze beelden zijn met name geïmporteerd uit Azië, Zimbabwe en enkele Europese landen.

Hieronder ziet u ons aanbod decoratieve beelden. Kijk het gerust even door! Om het plaatje compleet te maken kunt u uw beeld eventueel aanvullen met een bijpassende sokkel.

Afrikaanse natuurstenen beelden uit Zimbabwe

Onze beelden uit Zimbabwe zijn abstracte en handgemaakte beelden uit springstone, serpentine en opalstone. Al deze beelden zijn uniek, van ieder natuurstenen beeld is er namelijk maar eentje.

De Zimbabwaanse natuurstenen beelden zijn winterhard, waardoor u het beeld zowel binnen als buiten kunt plaatsen.

Tuinbeelden terrazzo

Terrazzo is een composiet van marmer- en granietkorrels, cement en pigment. Onze terrazzo tuibeelden zijn volledig gemaakt uit terrazzo, en afhankelijk van het volume, aangevuld met glasvezel.

Een deel van onze uitgebreide collectie moderne en abstracte terrazzo beelden is voorzien van een UV-werende en weersbestendige coating.

Marmeren beelden

Onze collectie met marmeren beelden is afkomstig uit Vietnam. Hier wordt ieder marmer beeld met de hand gemaakt door echte vakmensen.

Marmeren beelden zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. Ieder marmeren beeld is uniek doordat er in elke steen andere lijnen, kleuren en structuren zitten.

Bronzen beelden

Bronzen beelden zijn door vakmensen zelf ontworpen, gemaakt en volledig met de hand afgewerkt. Onze collectie met bronzen beelden is geschikt voor binnen en buiten.

Om een bronzen beeld volledig tot zijn recht te laten komen kunt u het plaatsen op een basaltstenen sokkel of zuil uit een ander materiaal.

Houten beelden

Onze collectie houten beelden is gemaakt uit suarhout. Dit is een tropisch hardhout dat al meer dan een eeuw in Indonesië wordt aangeplant. Suarhout kenmerkt zich door zijn compacte nerf met prachtige kleurschakeringen.

Houten beelden zijn enkel geschikt voor binnen. Deze houten beelden kunt u echter wel buiten in een beschermde omgeving plaatsen zoals onder een overkapping.

Beeld voor binnen of buiten kopen?

Onze beelden voor buiten en binnen zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom en showtuin, waar u de beelden in het echt kunt bekijken.

Van maandag tot en met zaterdag bent u tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom. Mocht een ander tijdstip u beter uitkomen? Neem dan contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0493-494677 of door een mail te sturen naar info@beeldenmarkt.nl.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo