Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
 
Achtergrond cat3 links
Achtergrond cat3 rechts
 

Aluminium draad beelden

Dit is onze collectie decoratieve beelden uit geanodiseerd gevlochten aluminiumdraad.
Moderne beelden geplaatst op een mat zwart geschilderde houten sokkel met een gedrukte handtekening van de Duitse kunstenaar Markus Deussl. Deze decoratiebeelden zijn volledig met de handgemaakt en bestaan uit gevlochten geanodiseerde fijne aluminiumdraad.
Dankzij dit anodiseren is dit aluminium een decoratieve, duurzame, corrosiebestendige en slijtvaste oxidelaag geworden. Ook geschikt voor buiten. Wel graag rekening houden met het lichtgewicht van de houten sokkel en het decoratiebeeld. Dus wellicht goed vast te zetten op een zware tegel of iets dergelijks. De lengte van de draad varieert van 500 tot 3000 meter. Dit is afhankelijk van de grootte en de intensiteit van de vlechtingen van het decoratiebeeld. Ieder beeld is in detail uniek.

Social media
Facebook logo LinkedIN logo
Blogger logo Google plus logo
 

Gemiddelde review score: 9.4

Bekijk hier alle reviews

Prachtig Beeld.

Via internet heb ik de site gevonden van de Beeldenmarkt. Was zeer verrast van de grote keuze van Terrazzo buiten beelden. Wij hebben een beeld gekocht, en zijn hier heel blij mee.. De prijs was ook heel gunstig.Goede service. heel betrouwbaar de Fam . Jeuken

Bestelling via webshop

Via de webshop de bestelling gedaan, 2 st waxinelichten glas op stronk en een vaasje Lotus op stronk. We zijn super blij met onze bestelling. Service en contact is ook super goed, Echt een aanrader !

Brugstraat 18
5712 AZ Someren

Mail info@beeldenmarkt.nl
Telefoon 0493-494677

© 2018 - Beeldenmarkt is een onderdeel van HO-Jeuken